Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most szakítani fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakítani fog?

Figyelt kérdés
Nem valami hosszú ideje járunk a barátommal, még nincs egy hónapja sem. Eddig minden tökéletes volt köztünk, aztán most felhozott egy csomó dolgot, hogy egyik fele együtt akar lenni, a másik nem, nem tudja annál fog-e többet érezni, amit most, stb. Elég sok csalódás érte szerelmi téren, én azonban sosem verném át, amit ő is tud. Egyik nap minden rendben volt, másnap felhozza ezeket. Nem tudom, mi változott, mert azóta nem is találkoztunk. Én kicsit túl érzelmes vagyok, amit nem igazán tudok leplezni, talán ez lehet a gond. Kérdezem, mi a baja, de nem mondja meg konkrétan, csak kertel, meg majd gondolkozik rajta, mi legyen most. Szakítani fog igaz? Azt mondja, jól érzi velem magát, de neki nincsenek mély érzelmei. Ennyi idő után nem is feltétlenül kellenének mély érzelmek. Meg fél, hogy csalódást okoz nekem... Ez a csalódás, nem az, ha szakítunk...

2015. szept. 26. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok csalódás érte,mert a legtöbb ember olyan,hogy az után teperne,aki nem elérhető vagy nem szereti.Amikor meg ott van valaki,aki kimutatja az érzéseit meg nem verné át,az meg nem kell.Ne sajnáld,ha szakít veled,majd találsz különbet.
2015. szept. 26. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de készülj fel, hogy nem akar veled kapcsolatot. A férfiak nehezen tűrik a nagy érzelmeket és nem igazán tudják mit kezdjenek vele. Szóval ez a "fél, hogy csalódást okoz" csak melléduma, reméli, hogy észreveszed magad. Jobb, ha hagyod őt.
2015. szept. 26. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:

2. Válaszolóval annyiban nem értek egyet, hogy a férfiak nem tudnak mit kezdeni a nagy érzelemnyilvánításokkal. Én igénylem ezt, a volt párom pedig pont nem ilyen volt. Nem tudta viszonozni az érzéseimet, és sajnos kedves válaszoló mivel úgy írtam hogy volt párom, szakított velem.

Ne így legyen a Te esetedben, de készülj fel rá azért és próbálj ne összetörni.

2015. szept. 26. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nézeget másokat is, talán talált is egyet, aki jobban tetszik, mint te, és így akar finoman leválni rólad. Ha menni akar,hagyjad, ne is kérdezgessed, mi lehet a gond, hanem mondd egyszerűen azt neki, ha így kezdtél érezni irántam, akkor valóban abba kell hagyjuk a kapcsolatot. Majd meglátod, ő fog utánad futni, de ne csak emiatt mondd ezt neki, hanem tényleg így lenne legjobb, ha valaki nem érez semmi különöset a másik iránt.
2015. szept. 28. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem jól választottál, csalódtál! Dobd ki mint macskát szarni!
2015. szept. 28. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!