Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Eldobnátok az újat a régiért, vagy fordítva?
Előre is elnézést a béna megfogalmazásért, de próbálom egyszerűen , primitíven megfogalmazni, mert különben nagyon sok szál van és sok tényező stb...
Volt egy csúnya szakításod a volt pároddal majdnem egy éve, azóta se te se ő nem tudtátok túl tenni magatokat egymáson és neki nem volt azóta kapcsolata se, neked viszont éppen most jött össze , legalábbis alakul egy új, azóta először egy normális,elvagytok, viszont sok mindenben azóta is a régit keresed( annak ellenére, hogy nem ő az első próbálkozás a régi óta) illetve nem ismered még ezt az újat igazán olyan friss, és még nem nagyon látod át ezt, de lehet, hogy bele tudnál úgy igazán szeretni, még kiforrott érzelem nincs hisz az egész, ismerkedéssel együtt csak pár hete tart.
Az előző kapcsolatban nem történt megcsalás és agresszió sem, sok kis veszekedés inkább, félreértések vezettek a végéhez, kölcsönösen húztátok egymást, aztán a másik fél szakításával ért véget, úgymond "visszaadta" , és csúnya mód szakított. Azóta majdnem egy év eltelt, de mindkettőtök úgy érzi, hogy a másik fél az igazi számára.
Viszont a bizalom nyilván 0 és hatalmas sebként tátong.
Pár hónapja folyamatosan próbál beszélni veled , el is jött hozzád nemrég stb, esélyt szeretne, bizonyítani, viszont neked közben itt az új...
Az újban is van pár dolog amit nem tudsz hova tenni, ami nem tetszik, de alapból ezért még nem hagynád el, ha nem lenne, akkor meg nyilván visszafogadnád a régit... viszont a nagy kérdés az az, hogy:
Mi van, ha nem fogadom vissza a régit, elküldöm végleg,és a mostanival együtt vagyunk, de mondjuk később megbánom ezt a döntést, mert nem illünk úgy össze , rosszul alakul
VAGY
vagy eldobom az újat, a még tiszta lapot, ami lehet jó lenne,jobb, a régiért, ami lehet nem működne már valamiért, vagy nem lenne tartós?
Sajnos nem látom a jövőt, nem tudom melyik lenne a helyes.
Eddig egy éven keresztül a régiért vágytam vissza és nem találtam a helyem azóta, viszont most megvagyok ijedve a felelősség súlyától.
Én már az egyikkel is beérném, de így, fogalmam sincs mi a helyes, és nem szeretném egy életen keresztül bánni a dolgot.
Nagyon kikészít ez.
22L
Ti mit javasolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!