Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfival, aki nem iszik alkoholt, nem dohányzik, nem jár le bulizni, nincsenek barátai?
Nagyon befelé fordulóvá váltam, mivel mindenki meg akart/akar változtatni. Az alkohol iránti gyűlöletemet is nehezen fogadják el. A régi barátnőm ilyenkor mindig azt mondta, hogy egyedül igyon. Az úgy milyen? Kis mértékben az alkohol akár még hasznos is lehet, de még a szagától is menekülök.
Hogyan ütöm el az időmet? Délutántól estig dolgozom, utána már csak hazajövök. Hétvégén rengeteg zene, olvasás, természetben járás néha. Romantikus vagyok.
Nem az a lényeg, hogy iszol-e vagy sem. Léteznek olyan baráti összejövetelek, ahol nem feltétlenül alkoholt kell fogyasztani. Vagy ha elmentek mondjuk kocsmázni, akkor sem feltétlenül kötelező neked is inni. Attól még ott lehetsz.
A probléma a befelé fordulásoddal van, szerintem. Úgy nehéz akár barátokat, akár életre szóló társat találni, hogy közben benne vagy a magad kis csigaházában, és nem vagy hajlandó kidugni a csápjaidat még egy egészen picit sem. Nyilván olyan párt kell találni, aki illeszkedik hozzád mentalitásban és életvitelben is, de nehéz ismerkedni és rátalálni ilyen emberekre akkor is, ha nyitott vagy és kezdeményező, hát még ha közben inkább csak félsz és magadban elvagy a szobád sarkában.
Én sem cigizem nem iszom nem járok buliba.
és nincs ezzel baj a mai világban legalább vannak még normális emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!