Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszakaphatnám egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszakaphatnám egyszer életem nagy szerelmét?

Figyelt kérdés
10 évvel ezelőtt ért véget a történet, nagyon sok hülyeséget elkövettem. Aztán 2-3 alkalommal még meggyászoltam és jött 1-2 másik ember, de annyira sosem éreztem katartikusnak az érzéseimet, mint nála és meg sem közelítették Őt különlegességben.. igaz, ezen csak utólag gonodlkodom, mostanában. Ő 2 éve megnősült és másfél éves gyereke van.Én meg most jöttem rá újra, hogy őt szeretném.. Vajon egyszer a távoli jövőben találkozhatom-e még vele ? Tudom, hogy nem várhatok itt és most rá, de mégis .. a lelkitársamnak tartom, valamiféle reinkarnációs kapcsolatnak, sok minden történt köztünk ..
2015. szept. 17. 23:38
 1/8 opened paradise ***** válasza:
Vele voltál igazán boldog és a nosztalgiázás miatt érzed most ezt. El fog múlni idővel,meg egy másik emberrel. Ne akarj olyat,ami a múlt,olyat meg pláne ne,aki foglalt.
2015. szept. 17. 23:40
 2/8 A kérdező kommentje:
sajnos több Ő nekem ennél..30 éves vagyok és 12 évesen már tudtam, hogy ő lesz mindig a number one
2015. szept. 17. 23:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Benedek Tibor és EPres Panni jártak fiatalon ,aztán 30-sdként jöttek megint össze. én ezt szerettem volna. 10 éve az én életem is más vágányra került,és máshová sodort az élet, de most megint visszaálltam a régi vágányra..
2015. szept. 17. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, az Benedek Tibor és Epres Panni volt. Butaság az remélni, hogy életünk első, naaagy szerelme majd visszatér hozzánk évek múltán, mint az elcseszett amcsi romantikus filmekben.
2015. szept. 18. 00:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha megnősült és mástól van gyereke valószínűleg ő nem úgy érzi,hogy köztetek karmikus kapcsolat van. És így mindegy mit magyarázol bele, mert neki nem kellesz, tökmindegy mennyit fantáziálsz róla.
2015. szept. 18. 09:03
 6/8 anonim válasza:
Megértelek! Én is így voltam mindig.Azóta férjhez mentem, van gyerekem, boldog vagyok, szeretem a férjem...de nem pótolja a nagy szerelmet. Lehet csak az emlékek miatt, ha újra együtt lennénk olyan lenne mint egy idegennel...de ez már csak örök kérdés marad, hacsak nem egyszer összefúj a szél. Ha házas, gyereke van, ne te legyél az aki tönkre teszi a kapcsolatát, ne szólj neki, tartsd meg magadnak, egyszer ha úgy adódik, hogy egyedülálló lesz, akkor jelentkezz. Addig meg nehéz, de ha igazán szereted örülj a boldogságának..
2015. szept. 18. 12:42
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös,ez azért nem igaz. nagyon sokáig húzódott anno ez a történet és én követtem el a hibák 90%-át. akkoriban őbenne is évekig bennemaradtak ezek, amennyire a barátaitól tudom, én meg fordítva működöm, akkor sztornózta az agyam egy pillanat alatt, mert még nem tudtam volna elviselni és feldolgozni és azt hiszem, most lettem elég erős lelkileg arra, hogy feldolgozzam AZT a 10 évvel ezelőtti történetet. nekem sem jutott ÚGY eszembe, mint szerelem, hosszú évekig, hogy neki eszébe jutottam -e vagy minek tart , azt persze nem tudom.
2015. szept. 18. 16:46
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a kommenteket és a tanácsokat. városm a további véleményeket vagy saját tapasztalatokat.
2015. szept. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!