Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az élet miert nem olyan mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet miert nem olyan mint a sorozatokban?

Figyelt kérdés
Mexikói, török, olasz szappanoperákra gondolok.

2015. szept. 16. 22:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, 12?
2015. szept. 16. 22:55
 12/20 A kérdező kommentje:
12+12=24
2015. szept. 16. 22:58
 13/20 A kérdező kommentje:

Megyek aludni remelem azt álmodom majd hogy úgy elek mint a kedvenc sorozatomba

Ma meg lottóztam is mert ha nyerek veszek egy nagy villát a Rózsadombon es Mercedest !

2015. szept. 16. 23:06
 14/20 opened paradise ***** válasza:

És nekem egy DeLoreant! :D

Én is,de legyen az "Azok a 70-es évek show" :D

2015. szept. 16. 23:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem pont az a bajom, hogy az életem olyan mint egy szappanopera, pedig mindig rühelltem őket.. Szenvedés, ármány, veszteségek, extrém mennyiségű pech, árulás, anyagi csőd, egészségbeli katasztrófa.. nagyon remélem, hogy valahol bekövetezik a fordulópont, és minden jóra fordul, mint a sorozatokban!
2015. szept. 17. 01:37
 16/20 anonim ***** válasza:

"El kell mondanom valamit, kis Lucecitám... Megjött a DNS vizsgálat eredménye, kis Lucecitám... És kiderült, hogy nem az apád vagyok, hanem az anyád..."

Én nem akarok egy ilyen világban élni :-D

2015. szept. 17. 06:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Fú, de utálatosak az ilyen sorozatok, kb. az benne az izgalom, ha a főszereplő csajnak leesik a kedvenc kakaós bögréje, ilyenkor fel is erősödik a zene :) Régen mennyi ilyen szenny volt az rtl klubon, Esmeralda, és társai, annak a csajnak se volt más ruhája, mint az a zöld függöny vagy mi,amibe be volt tekerve, meg micsoda fordulat volt benne, mire képes volt látni,addigra a palija, Józsi Ármándó leesett a lóról beverte a kopoltyúját, aztán az vakult meg. Csodás volt. Meg az ilyen sorozatokban a szobalányok jobban néztek ki vagy 10000 fokkal, mint a főszereplő lányka.
2015. szept. 17. 08:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Csak a valóság illúzióját keltik. A szappanoperák és sorozatok nem valódiak. Találj ki egy tündérmesét. Neked is menni fog. Szegény lányként tengsz-lengsz, meglát egy vonzóvférfi, kedveskedik, egymásba szerettek, megtudod, hogy gazdag, megkéri a kezedet, az édeaanyja nem bír, mert szegény vagy, ennek ellenére együtt maradtok, mert szeretitek egymást. Ezt végül megfilmesítik es 100 epizódos sorozat formájában leadják a tv-be. Valóságos is lehetne de a való életben mennyi esély van erre?

Álmodozni azért még lehet. :)

2015. szept. 17. 22:15
 19/20 A kérdező kommentje:
18 van igaza. Az egész azért annyira tökéletes mert az élet legjobb részeit rakják egybe es ebből lesz a sorozat. Sajnos a való életben nincs forgatókönyv.
2015. szept. 17. 22:58
 20/20 anonim ***** válasza:
nekem is bejönne ez a fajta élet csak a sorozat stílusa térne el TWD
2015. szept. 18. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!