Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én vásároljak lakást és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vásároljak lakást és keresek neki munkát?

Figyelt kérdés

Írtam már korábban ki egy kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

Ezt szeretném kiegészíteni.

A hétvégén a kedves párom egyik közeli barátja megjegyezte hogy ha egy másik városba költözünk ahol a szüleim is élnek, akkor akár én (a szüleim) is vásárolhatnának lakást és segíthetnénk neki hogy munkát találjon ott...

De miből vegyek én lakást mégis? És milyen gondolkodás ez?

A munkáról csak annyit hogy megtudja keresni magának is az internet segitségével azokat az állásokat amik érdeklik és neki kell jelentkeznie. Nem egy ovis akit most kell beíratni az első osztályba.

Picit ideges lettem, mert azt láttom hogy ma sem képes felnőni. Én pedig nem az anyukája vagyok hogy megteremtsem az egzisztenciáját.

2015. aug. 3. 18:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, mit vársz ettől az embertől? Ha gyereket akarsz nevelni, nem kerülne több energiába sajátot szülni és nevelni..
2015. aug. 3. 18:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez egy gyökér. XDD

Mit szeretsz benne?

2015. aug. 3. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért nem hagyod el végre és keresel egy igazi felnőtt férfit?
2015. aug. 3. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
ennek annyi
2015. aug. 3. 18:40
 5/12 anonim ***** válasza:

bejött az élet. :D ásványvíz, meg péksüti egyszerre? :D

semmi baj a sráccal, nem kell dolgoznia se úgy látom, irigyellek téged is nagyon, bár hülye vagy, ha nem érzed jól magad mellette és vele vagy. :)

2015. aug. 3. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Még ha legalább elfogadnád a pénzét a bébiszittelésért cserébe, megértenélek, de így nem értem... Neked semmi előnyt nem jelent, hogy gazdag, ezen a tényen kívül meg csak a baj van vele. Akkor miért is jó ez? Még a korkülönbség is nagy. Egyetlen pozitív dolgot sem írtál le a két kérdésedben.

Amúgy ő, a családja és a hasonló körökből származó barátai így csinálják, náluk ez így működik, vannak ismerőseik, akiknek szólnak, hogy neki kéne munka. Nem arra gondolt, hogy az interneten keress munkát, hanem hogy apukád ajánlja be. Náluk ez így megy. Emberéknél nem, de ez ilyen... Ha már vele akarsz szenvedni, legalább használd ki az előnyeit is, mert ezzel így csak te veszítesz. Vagy hagyd el és keress magad mellé egy olyan pasit, aki normális, és mellette továbbra is fenntarthatod magad ÉS még boldog is lehetsz.

2015. aug. 4. 02:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem ad pénzt, én nem élvezem a gazdagságát. Meghív 1-2 dologra de ezek pár száz forintos tételek szóval nem komoly összegek. Miközben százezreket és milliókat ad ki a saját ügyeire.
2015. aug. 4. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
# 7 Miért vagy vele még mindig, mit szeretsz benne?
2015. aug. 4. 16:51
 9/12 A kérdező kommentje:

Tanult,intelligens és világot látott ember. Ennyi is,a pozitivum benne.

Nyaralni sem mentünk mert erre nem akart költeni, de még a költségek felét sem akarta kifizetni.

2015. aug. 4. 16:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy képtelen elfogadni hogy a saját életét kellene már élni és véget értek a felhőtlen kamasz és sulis évek. Képtelen felnőni és elfogadni hogy saját magát kell eltartania és a szüleinek nem feladatuk eltartaniuk mint amikor még tanult.

A korabeliek közül utálja azokat akik ma már sikeresek de régen szegények voltak.

2015. aug. 4. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!