Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vásároljak lakást és keresek neki munkát?
Figyelt kérdés
Írtam már korábban ki egy kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
Ezt szeretném kiegészíteni.
A hétvégén a kedves párom egyik közeli barátja megjegyezte hogy ha egy másik városba költözünk ahol a szüleim is élnek, akkor akár én (a szüleim) is vásárolhatnának lakást és segíthetnénk neki hogy munkát találjon ott...
De miből vegyek én lakást mégis? És milyen gondolkodás ez?
A munkáról csak annyit hogy megtudja keresni magának is az internet segitségével azokat az állásokat amik érdeklik és neki kell jelentkeznie. Nem egy ovis akit most kell beíratni az első osztályba.
Picit ideges lettem, mert azt láttom hogy ma sem képes felnőni. Én pedig nem az anyukája vagyok hogy megteremtsem az egzisztenciáját.
2015. aug. 3. 18:01
11/12 anonim válasza:
Én feladom emberek, az ilyen csajok miatt terjed el a hír, h a nők bonyolultak, de remélem, h nem mindenki ilyen.
12/12 anonim válasza:
igen, te vásárolj neki lakást, ha ezt nem tudod vele megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!