Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as éveikben járó férfiak; örök hűség?
Szerintem nem tudják mi a hűség a férfiak!
Ők csak 1et akarnak,a szexet!
Igaz a leírásod!
Nem csak a szex miatt szeretnék barátnőt magam mellé, de egyelőre nem gondolom úgy, hogy boldoggá tudnék tenni valakit, ezért nem is igazán keresek barátnőt.
Nem tudom, miért gondolkodom úgy, ahogy, talán azért, mert ezt láttam a környezetemben: mindenki szereti a párját, mindenki hűséges a másikhoz, stb. Ezért nekem is ez a jó, ezért keresnék hosszú távra társat. Vagy nem ezért, hanem "mert csak", vagy mert úgy gondolom, hogy ez lenne nekem is, meg a lánynak is a legjobb, nem tudom. De így gondolkozom.
Az elmúlt időszakban igazából én sem tudom, mit gondolok erről az egészről, ami fura :)
24/F
Én mindig is csak ebben gondolkoztam, kizárólag komoly és tartós kapcsolatban,ahol megbecsüljük egymást stb.,de még csak esélyt sem kaptam soha egyetlen nőtől sem,így meg aztán elég nehéz lenne... :/
24/F
Nőként mondom, sőt egyre többször hallom, hogy a 20-as srácok min. 95%-a nem alkalmas hosszú kapcsolatra, házasságra, hűségre sem. Még a 28-29 évesek sem.
Sajnos egyre több 30-as is csak megfelelés miatt akar gyors házasságot, gyors gyereket, majd pár év múlva visszabújni a szülőkhöz, sőt ha a kis felesége esetleg meg akar vele beszélni komolyabb témákat, akkor a srác leg..ülyézteti a szüleivel. Nagy magyar valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!