Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

A barátom húsz km re lakik tőlem.Mostanában ritkán találkozunk olyan két három naponta.Megbeszéltük ma hogy ma bent marad velem, találkoztunk mondta hogy neki fáj a hasa és előbbivel haza szeretne menni.Jó rendbe mndtam neki persze menjen.Szar náluk a lefolyó így este kilenckor lelépett felverni a betont (elhiszem mert képet is küldött).

na most kérdezem én kemény fizikai munkát el tud végezni hasfájással de a barátnőjével egy órával többet bent maradni nehéz?

2015. szept. 11. 22:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Fáj a hasa, szóval nem tud kakilni, mert szar a lefolyó? :D Hát a fiziológiai szükségletek fontosabbak mindennél, érthető:D
2015. szept. 11. 22:19
 2/13 A kérdező kommentje:
mosogatni nem tudnak :D
2015. szept. 11. 22:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne röhögtess már.. ha mondjuk hasmenésed van, mennyire szeretnél órákig várakozni fürdőszobától jó messze (vagy nyilvános WC-re szorulva), és mennyire tudnál őszintén, önfeledten romantikázni a pároddal? Betont feltörni otthon simán vállalható. Főleg, ha pont a WC dugul el..
2015. szept. 11. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Előbb felverte a betont, és utána ment el WCre annak ellenére, hogy lehetősége lett volna rá, és a beton is ráért volna?

Mert ha nem egészen így volt, akkor érthető, hogy mennie kellett...Van, amikor úgy érzed, hogy a bőrödben nem tudsz megmaradni egy perccel tovább sem, akárki mellett vagy is...

2015. szept. 11. 22:23
 5/13 A kérdező kommentje:
jah igazad van :D hasfájósan betont verni végül is :D teljesen jó
2015. szept. 11. 22:23
 6/13 anonim ***** válasza:

gondolom eléggé sürgős volt már nekik hogy tudják normálisan használni a vizet, és lehet nem ő találta ki, hogy meg kell csinálni, hanem kötelezték nem?

fájós hassal ki tud másra koncentrálni...

nem csajozni ment, hanem haza, nem kell ezen így kiakadni, így is találkoztatok...

2015. szept. 11. 22:33
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
istenem ezek a nők mindenből problémát csinálnak! néha azért jó hogy luzzer vagyok legalább nem idegeskedek rajtuk.....
2015. szept. 11. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az ilyenek a férfiasság szégyenei ha közbe jön valami mondja meg ha meg ennyi nincs. Benne hogy a barátnője bolsogsága helyett a kicsinyes problémáival traktál hát ez ilyen noob lol wtf omg
2015. szept. 11. 22:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Jogosan vagyok kiakadva? EGYALTALAN NEM!
2015. szept. 12. 01:18
 10/13 anonim ***** válasza:
elég ritkán olyan két három naponta jaj úr isten van akik havonta egyszer találkoznak és kisebb gondjuk is nagyobb ennél
2015. szept. 13. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!