Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva?
A barátom húsz km re lakik tőlem.Mostanában ritkán találkozunk olyan két három naponta.Megbeszéltük ma hogy ma bent marad velem, találkoztunk mondta hogy neki fáj a hasa és előbbivel haza szeretne menni.Jó rendbe mndtam neki persze menjen.Szar náluk a lefolyó így este kilenckor lelépett felverni a betont (elhiszem mert képet is küldött).
na most kérdezem én kemény fizikai munkát el tud végezni hasfájással de a barátnőjével egy órával többet bent maradni nehéz?
Előbb felverte a betont, és utána ment el WCre annak ellenére, hogy lehetősége lett volna rá, és a beton is ráért volna?
Mert ha nem egészen így volt, akkor érthető, hogy mennie kellett...Van, amikor úgy érzed, hogy a bőrödben nem tudsz megmaradni egy perccel tovább sem, akárki mellett vagy is...
gondolom eléggé sürgős volt már nekik hogy tudják normálisan használni a vizet, és lehet nem ő találta ki, hogy meg kell csinálni, hanem kötelezték nem?
fájós hassal ki tud másra koncentrálni...
nem csajozni ment, hanem haza, nem kell ezen így kiakadni, így is találkoztatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!