Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettapasztalatom, hogy az ilyen tetkós pircinges csajokkal jobban jöttem, mint a másfélékkel, pedig az elején kicsit tartottam tőlük. Most akkor neked a tetkós-pircing csajok lennének a nyerők?
Figyelt kérdés
Mert van 1-2 ismerős akik ilyenek és csak azért kérdem, bármennyire is picit flegma volt, mindig mosolyt csaltam az arcukra, vagy pozitivabbak lettek / vagy pozitivan kedvesen válaszoltak....#pircingges csajok párkapcsolatra?
2015. szept. 9. 10:15
1/19 A kérdező kommentje:
az a furcsa benne, hogy okés hogy bejön, de hogy jóban lenni velük meg ilyesmi nem nagyon gondoltam volna....
bár amugy nekem egyiksincs testemen, nemis nagyon akarok ilyet.
mennyi az esély hogy egy ilyen csajt találok magam mellé??
2015. szept. 9. 10:18
2/19 A kérdező kommentje:
21 f
2015. szept. 9. 10:21
3/19 opened paradise válasza:
Nekem ez eléggé zsáner,így pártolom az ötletet. De ne ez alapján keress,mert "nekem az kell,az a sorsom" csak mert 2 ilyen lánnyal jól kijöttél. Nem csak velük lehet.
6/19 anonim válasza:
Nem vagyok válogatós, jöhet minden :D
7/19 opened paradise válasza:
Abba beleférek :D
Vagy piába? Az se rossz :D
9/19 opened paradise válasza:
Én is ezt mondanám :D
10/19 A kérdező kommentje:
haha
2015. szept. 9. 15:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!