Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert volt ideges a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert volt ideges a barátom?

Figyelt kérdés
Sziasztok,en a baratommal 69es pozt csinaltuk,de ö volt felul.Nekem nagyon fullaszto helyzet volt,nehezebb volt mert a kezem is zsibadt, és a szamat sem ereztem.Egesz vegig csak kuabalt,velem lehet h kell meg tanulnom,de semmi biztatot nem mondot,igy megjobban nem volt ledvem hozza.Igy nagyon meg nem viselkedett,kozre jatszik azzal h ma nem voltam olyan csino?mar ebbe beleorulok.Soha sem leszek eleg sexi es ugyes?mert pont most volt ideges ?

2015. szept. 7. 22:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg neked kene
2015. szept. 7. 22:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Amugy meg tudom hol vagyok. Gyakorikon
2015. szept. 7. 22:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Szia joci most mar aludj ha te voltal szeretlek puszillak
2015. szept. 7. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak röhögni tudok ezen a kérdésen. :D Gonosz vagyok most, bocsánat.

Hogy lehet kiabálni 69-es póz közben? "Té asszony, ehun van a péniszöm, pipázzad mélytorkosan, hallod-e oszt ne fogazzá."

2015. szept. 7. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi ez a kabaré arcok,hangosan felröhögtem.

Már maga a kérdés,meg Joci, nem Joci....ez kész :D

Hogy a kérdésedre is válaszoljak,nem amiatt volt ideges a barátod, mert nem voltál elég csinos, azért kiabált,mert egy büdös paraszt, már ne haragudj.

Ne hibáztasd magad egy idióta vadbarom miatt, ha neked kényelmetlen volt a helyzet miért nem szóltál neki?

Mondjuk mindkettőtöknek tele volt a szája,ha közben ő kiabálni is tudott,talán neked is lett volna alkalmad megszólalni,ha valami nem tetszik.

Kommunikáció egy kapcsolatban nem csak abból áll,hogy leültök "nagy beszélgetni" időnként,szex közben sem árt,hogy mindkét félnek jó legyen az együttlét.

Amennyiben erre nem képes a kedves párod,gondolkodj el ezen a kapcsolaton.

2015. szept. 7. 23:41
 16/17 Költőnő? ***** válasza:
ugye troll vagy? Nyugtass meg kérlek ha vagy. Mert ekkora istenb*szta idióta kevés van
2015. szept. 8. 07:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem írt 3 üzit, azt hiszi h valami joci vagyok. :)))

Aki szex közben beugat a másiknak aaz egy bunkó fasz. A kérdező nyilván ezt szokta meg a családban is és talán ez a majom az 1. barátja. Dobd ki és én továbbra sem vagyok JÓSKA!! Megértetted?

2015. szept. 8. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!