Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom ha ideges lehord mindennek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra idegbeteg tud lenni, ha valami olyat mondok ami nem tetszik neki, és olyankor mindent a fejemhez vág ami csak az eszébe jut. pl hülye vagyok , idióta undorító flegma. stb..és ezeket olyan hangnemben hogy elsírom magam. De ha lenyugszik teljesen más, és mindig megbocsájtok neki,hiába tudom hogy ez így nem jó.Segítsetek, mit csináljak? Nemtudok senkitől tanácsot kérni, ellöktem miatta mindenkit magamtól.19/L2014. febr. 7. 13:17
1/8 anonim válasza:
Talán keress magadnak olyan embert,aki tisztel és becsül.
3/8 anonim válasza:
Miért vagy akkor vele?Én nem tűrném,hogy így beszéljenek velem,hogy megalázzanak.Szakítanék inkább.
4/8 anonim válasza:
igazuk van en se hagynam magam szakitanek vele nekem is volt egy ilyesmi pasim de o mellette meg nagyon feltekeny volt es ha egy jo baratommal elkezdtem beszelgetni egybol kiakadt es a faxom ki volt tole pedig nincs is es szepen szakitottam vele mert elegem volt..
5/8 anonim válasza:
az én barátom ugyanilyen volt, ha veszekedtünk, akkor nem volt kegyelem, de nálunk egyik féltől sem, ő is megkapta a magáét. tény, hogy nem normális, de megértelek, én a mai napig szeretem, de már nem vagyunk együtt, és jobb is, mert egyszerűen borzasztó hatással voltunk egymásra. ti mióta vagytok együtt?
6/8 A kérdező kommentje:
Ő is féltékeny, ha fentvagyok facebookon, egyből ideges lesz hogy biztos beszélgetek valakivel. De ha jókedvébe van nagyon aranyos tud lenni, ilyenkor mindent elfelejtek. Viszont sokszor hazudik is nekem igaz hogy csak apróságokban de az is bánt..
2014. febr. 7. 13:44
7/8 anonim válasza:
B..szd tarkón egy palacsintasütővel, mindjárt elhallgat! :)
8/8 anonim válasza:
hülye vagy ennyi, te is egy szokványos idióta nő vagy akinek a rossz kell állandóan, hátha ez kell akkro meg is érdemled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!