Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 hónapja vagyunk együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja vagyunk együtt, most csúnyán összekaptunk, mi lesz?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok a párommal,akit nagyon szeretek,bármit megadnék neki,megtennék érte.

Most csütörtökön találkoztunk egy hosszú,fárasztó nap után,és sajnos most először nagyon csúnyán összevesztünk,és azóta nem beszél velem,én írtam neki,és annyit mondott,most nem érdekli semmi,ez a kapcsolat sem,nem tudja,mi legyen,mert az exe is hasonlóakat mondott neki,mint most én,ahogy összekaptunk,és hogy nem akar ugyanolyan társat.

Pedig egyáltalán nem vagyok ugyanolyan,ezt tudja ő is.

Nagyon fáj,hogy már az első vitánál menekül,hiszen problémák mindig lesznek,mev kell oldani együtt.

Amúgy arról,meg hogy mit mondhattam konkrétan,nem tudom,csak az a biztos,hogy csúnyán nem beszéltem vele,tisztelem őt.

Fogta magát és hazament,nem tudtam marasztalni...

Nem ír,nem hív,semmi.

Ha én írok neki,nem érdekli.

Most mi lesz?

Hagyjam így lógva?

Mert azt írta pénteken,még átgondolja,mi lesz,nem tudja,hogy vége van vagy sem most.

Ezek szerint most nagyon mérges rám,de ha lenyugszik,ha hagyok neki időt,helyreállhat?

Szeretem őt,és nagyon hiányzik,minden olyan jó közöttünk,ezt alig hiszem el,hogy így történt...

27/N

2015. szept. 6. 09:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az exéhez hasónlít már itt sem kezdődik jól.

Ahogy már írták...lépj tovább,ez a kapcsolat olyan lenne amiben ő sosem fog annyira szeretni,hisz már most lemondana rólad egy veszekedés után.

Ez meg neki most jó indok hogy szakítson veled.

2015. szept. 6. 12:16
 12/12 anonim ***** válasza:

"3 hónapja vagyok a párommal,akit nagyon szeretek,bármit megadnék neki,megtennék érte"

Ostoba hulye p1csa, ugy irsz mint egy 12 eves.

2016. febr. 22. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!