Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lépjek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó1235 kérdése:

Mit lépjek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyon fura helyzetbe kerültem. 21 eves vagyok 5 hónapja dolgozom egy gyárban. Volt egy főnököm akivel mar kezdetben is nagyon megértettük egymást, folyton nevettünk elvoltunk bohóckodtunk, mindig figyelt es én is őt. Az első hónap után megszűnt a részleg ahova felvettek. De a mai napig mindig átjön és beszélgetünk, mindig keres, és a múltkori alkalommal azt kérdezte milyen ferfiak az eseteim? Én meg mondtam hogy, nincs idealom csak fogjon meg benne valami. Erre azt mondta hogy igen neki is ez a baja hogy van bennem valami különleges, megmagyarazhatatlan amit nem tud hova tenni. És elhívott egy egy napos kiruccanasra a hegyekbe. Eléggé meglepődtem, még nem mondtam neki választ. Mert sok kérdés kavarog a fejemben. Pl: Kb apám lehetne 40 év körüli, egyedül él, szingli. Más munkatársammal is szoba hoztak már, lehet hogy csak szórakozik és sexre kellek neki. Stb. Nemtudom mi legyen, masreszt meg szivesen megismernem mert erdekel tényleg. 21/L
2015. aug. 29. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el vele a hegyekbe. Hadd mondjon hegyi beszédet szex után. :D
2015. aug. 29. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Írtam privátot, lenne pár kérdésem.
2015. aug. 29. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, de tuti csak szexre kellessz neki. tudod ő úgy érzi, hogy ezt megengedheti magának, hogy a friss husikon végig megy. Ha mással is hírbe hozták, akkor az úgy van.

És a korkülönbség miatt is sanszos, hogy csak szex.

Szerintem ne menj el vele.

2015. aug. 29. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Végül is jó helyre visz, baleset történik az állatok úgy is megesznek.
2015. aug. 29. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el vele, sosem tudhatjuk lehet h o lesz eleted legnagyobb szerelme:-)
2015. aug. 29. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!