Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ti engednétek egy nőnek, hogy ő legyen a domináns a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A barátnőm a fejemhez vagdalja, hogy őt nem fogom tudni irányítani. Ha javaslok neki valamit rögtön támadásnak veszi. Nekem ez így nem oké, hogy nem érdekli a véleményem csak az jó amit ő akar. Elhagyom. Ti engednétek, hogy a nő irányítson titeket?2015. aug. 26. 22:51
21/25 anonim válasza:
Vagy egyenlőség van, vagy te hozod a fontos döntéseket? Ne röhögtess már!
Ha csak annyit írtál volna hogy egyenlőség van, egyet értenék veled. De a mondatod második fele elárulja, hogy te pontosan olyan irányító észosztó vagy mint a csaj, ezért nem tudod elviselni. Vicces.
Egy kapcsolatban egyenlőség van és kompromisszumok vannak. Vagy az egyik fél önként átadja az irányítást de önként vissza is veheti.
De a te esetedben akasztják a hóhért, mi?
22/25 A kérdező kommentje:
Te meg olyan lüke vagy, mint a föld. Mi abban olyan elképzelhetetlen, hogyha nem mer/nem akar dönteni a nő, akkor én döntök helyette vagy fordítva? Valakinek dönteni kell okoska.
2015. aug. 27. 19:00
23/25 anonim válasza:
Te lükézel le másokat de meg sem érted amit leírtam? Gratulálok.
Miért akar az dönteni akinek nincs agya? :-))))))
Nyilván nem arról volt szó, hogy egy döntésképtelen gyerekkel összejössz, hanem egy nővel. De így most már értem a problémádat.
24/25 A kérdező kommentje:
Jujj de vicces volt. haha
2015. aug. 27. 19:14
25/25 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen sokan azt gondolják, hogy annyi mindent tudnak arról a nőről akivel én fél évet végig kínlódtam. Ha leírnék minden problémát még holnap ilyenkor is sorolnám. És mikor jönnek a női hozzászólók és megmondják a tutit, akkor aztán eljutok arra a pontra, hogy innentől nem érdekel már milyen válaszok jönnek.:D
2015. aug. 27. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!