Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mire vágyik egy kapcsolatban? Mitől fog működni?
Azt hiszem sokszor az, amit várnánk egy kapcsolatban, az nem biztos, hogy amikor megvalósul jót is tesz nekünk. Pl. önző vágyak, szeretetéhség, stb. Aztán kiderül, hogy bennünket ez aztán közömbössé tesz, és passzívvá, így a másik ugyan megadja ezt, de idővel emiatt megy tönkre a kapcsolat, mert észre sem vettük, de a saját vágyaink sokkal fontosabbak lettek, mint a másik személy.
Nyilván ez nem ilyen fekete-fehér. A kérdés inkább az, hogy ki járt úgy, hogy nem teljesen működik úgy a kapcsolat, házasság, ahogy elképzelte, de így még jobb is a dolog, mert mindkettő egymás társa lett, nem pedig a saját önző vágyaikat vasalják be a másikon. Arra is gondolok, hogy olyanokat hoz ki az egyik a másikból, hogy erősebb, aktívabb, több tud lenni. Itt nem az önző vágyak lesznek a cél, hanem egymás személyéhez fognak ragaszkodni, mert egymással erősebbek, többek, mint egymás nélkül.
Igen, bizonyos önzés mindig van benne. Én eljutottam arra, hogy az hogy nekem legyen jó nem motivál. Volt benne részem, nem voltam boldog. Viszont a másikon látni azt, hogy megkapja az értékelést és a figyelmességet az már jobb. Nekem is jobb. Egy kapcsolat úgysem fog boldoggá tenni, viszont az nagyon jó érzés,amikor a másik hálás az odafigyelésért, és a hűségért.
Köszi a választ.
Én például nemfelszínességre, nem anyagiasságra. Az érdekkapcsolat a hátam közepére sem kell.
Amint láthatod, nem nagy sikerrel, mert még ez a kincstári minimum is túl sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!