Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igazi klisé:létezik az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazi klisé:létezik az igazi?

Figyelt kérdés
Fiúk, lányok: Szerintetek létezik? 27 éves vagyok! Voltak hosszabb, sok rövidebb kapcsolatom, most lett vége egy majd egyévesnek, én szakítottam és életem során csak egy lány mondta hogy mégse kellek neki! Velem van a baj hogy túl nagyok az elvárásaim!? Az első pár hónap rózsaszín köd után mindig rájövök, hogy nem tudnám az adott lánnyal leélni az életem... Vagy csak egyszerűen isten üzenete hogy éljek még!?
2015. aug. 25. 12:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ebben pedig 8as igazad van, hogy már a kezdetektôl elborítja az agyam a szerelem, mielőtt még ténylegesen megismerném... Ezen változtatnom kell, köszönöm a felismertetést! :)
2015. aug. 25. 13:17
 12/15 Mumusan ***** válasza:
51%

A 8-asnak igaza van. Én is ezt szajkózom mindig, de az emberek süketek. :)

A DÖNTÉS az ami hosszútávú párkapcsolatot eredményez, a szerelem önmagban kevés.

2015. aug. 25. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Az Igazi letezik, en 30 folott talaltam meg.

De nehogy azt higgyetek, hogy valami szirupos lanyregeny az egesz. Az Igazi jol atdolgozza a pici kicsi Lelkecskenket, feloldja benne az osszes letezo lelki serulest. Pokoli fajdalommal jar.

Nah, meg akarod meg talalni az Igazit? :D

2015. aug. 25. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:
nem létezik, ne várd. de találhatsz olyat, akit el tudsz viselni hosszú éveken keresztül. nem fogod szeretni egy idő után, ő se téged, de meglesztek valahogy együtt. igazi nincs
2015. aug. 25. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem létezik igazi! A tapasztalatom szerint egy idő után minden kapcsolat ellaposodik, a párok csak megszokásból vagy egyéb összetartó erő miatt maradnak együtt pl.gyerek, anyagi helyzet, gyávaság stb.

Persze ez az én véleményem.

2015. aug. 30. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!