Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, müködhet egy úgymond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, müködhet egy úgymond nyugodt szerelem? Vagy ez nem igazi szerelem?

Figyelt kérdés
Az első szerelem volt számomra olyan lángoló mint amit itt szoktak írni,de ez nem.Úgy érzem szeretem,nem akarom elveszíteni.Nem teszem szóvá,de féltékeny vagyok sokszor ha látom hogy más lánynak is tetszik,ha több ideig nem látom akkor hiányzik,de olyan nincs hogy ha 1 óráig nem látom akkor már hiányzik.Szeretek vele lenni,de nem érzek olyankor izgatottságot és nincsenek pillangók a gyomromban.

2014. dec. 8. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Még kialakulhat.
2014. dec. 8. 09:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha régebben sem éreztél pillangókat,akkor lehet ez nem igazi szerelem a részedről. Viszont attól még lehet, hogy ő számodra az igazi és nem találnál nála jobbat!

Én úgy vettem észre, hogy sokan megalkusznak,nem akarnak kifutni az időből és mások elvárásai,a beilleszkedés miatt inkább bevállalják a kapcsolatot.Te valamiért benne vagy a kapcsolatban.Gondolom nem szörnyű.Voltam olyan kapcsolatban,ahol jóbarátként tudtam csak érezni a másik iránt,és kiégett a szex,undorodtam a végére. De már az elején is úgy voltam, hogy csak essünk túl rajta.

Na meg sose lehet előre tudni, hogy pár hónap után nem alakul ki-e szerelem.

2014. dec. 8. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Sose értettem, hogy a nők miért nem tudják pontosan, hogyan éreznek valaki iránt. Ha szerelmes ,vagy azt tudod, és nem gondokodsz ilyen hülyeségeken. Ennyi.
2014. dec. 8. 09:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Az elején sem voltak pillangók,de nem megalkuvásból jöttem vele össze,azért hogy legyen valaki.
2014. dec. 8. 09:53
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen kapcsolatom, de csak két hónapig tartott. Néha talán jobb az ilyen, mert jó vele, de ha nincs melletted nem halsz bele a hiányába. Nekem a mostani kapcsolatom az az igazán lángoló nagy szerelem és alig bírom ki nélküle.
2014. dec. 8. 09:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nekem jobban tetszik az általad leírt kapcsolat. Volt részem mindkettőben, és barátok is azt mondták, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűntem, amikor nem ez az őrült szerelem volt.

Nagy szerelemben sok hülye döntést is hoztam, családot megbántottam, barátokat elhanyagoltam. Egyszóval még ha ilyen elvakultan lennék szerelmes legközelebb, a másik ezt nem tudná meg, hogy egyenrangú legyen a kapcsolat. Természetesen azt sem szeretném, ha a másikon látnám, hogy sokkal jobban odavan értem. Inkább a "racionális" kapcsolatok híve vagyok :D

Egy szó mint száz, és kérdésedre a válasz: ha ti jól érzitek magatokat így, akkor persze, hogy működhet. Ez a legfontosabb.

2014. dec. 8. 10:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezzel en is így vagyok és sokkal jobb így. Voltam már en is vak és pofára is ejtettek. A mostani állapot mégis csak jobb.
2014. dec. 8. 10:46
 8/11 anonim ***** válasza:
te vagy az a tipikus csaj, aki azert jar valakivel, hogy legyen csak legyen valakije. ne legyen egyedul, mert az "ciki" ha nincs baratod ugye?
2014. dec. 8. 11:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Előtte 2 évig egyedül voltam,pedig a legtöbb ismerősöm srác,ha annyira akartam összejöttem volna valakivel,szóval nem talált utolsó.

A többieknek köszi a választ.

2014. dec. 8. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem az elvakult, megőrülős szerelmet. Volt már benne részem, és hasonlóan, ahogy a fentiek között is írták, hülyeségeket csináltam, totál alávetett voltam, nem szeretem ezt a kiszolgáltatott érzést. Én sokkal jobban szeretem, ha nyugalomban lehetek a párom mellett. A jelenlegi párkapcsolatom is ilyen nyugis, nagyon szeretem őt, sokat beszélgetünk és nevetünk együtt, az ágyban is minden rendben, támogat a dolgaimban és fordítva, szóval nekem ő a tökéletes partner.
2014. dec. 8. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!