Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, müködhet egy úgymond nyugodt szerelem? Vagy ez nem igazi szerelem?
Ha régebben sem éreztél pillangókat,akkor lehet ez nem igazi szerelem a részedről. Viszont attól még lehet, hogy ő számodra az igazi és nem találnál nála jobbat!
Én úgy vettem észre, hogy sokan megalkusznak,nem akarnak kifutni az időből és mások elvárásai,a beilleszkedés miatt inkább bevállalják a kapcsolatot.Te valamiért benne vagy a kapcsolatban.Gondolom nem szörnyű.Voltam olyan kapcsolatban,ahol jóbarátként tudtam csak érezni a másik iránt,és kiégett a szex,undorodtam a végére. De már az elején is úgy voltam, hogy csak essünk túl rajta.
Na meg sose lehet előre tudni, hogy pár hónap után nem alakul ki-e szerelem.
Őszintén szólva nekem jobban tetszik az általad leírt kapcsolat. Volt részem mindkettőben, és barátok is azt mondták, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűntem, amikor nem ez az őrült szerelem volt.
Nagy szerelemben sok hülye döntést is hoztam, családot megbántottam, barátokat elhanyagoltam. Egyszóval még ha ilyen elvakultan lennék szerelmes legközelebb, a másik ezt nem tudná meg, hogy egyenrangú legyen a kapcsolat. Természetesen azt sem szeretném, ha a másikon látnám, hogy sokkal jobban odavan értem. Inkább a "racionális" kapcsolatok híve vagyok :D
Egy szó mint száz, és kérdésedre a válasz: ha ti jól érzitek magatokat így, akkor persze, hogy működhet. Ez a legfontosabb.
Előtte 2 évig egyedül voltam,pedig a legtöbb ismerősöm srác,ha annyira akartam összejöttem volna valakivel,szóval nem talált utolsó.
A többieknek köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!