Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinntetek létezik igazi szerelem? Hogyan tudnám megtalálni?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok. Már elég régóta vagyok egyedül, csak tanácsokat kérnék. Mesélhetek is majd az előző kapcsolataimról, 1x voltam igazán szerelmes, a srác akit szerettem átvert majd otthagyott egy 2 gyerekes anyukáért, pedig az elején olyan igazinak tünt... elhalmozott mindennel, én is támogattam, stb... Már régóta vagyok egyedül, de hozzátenném h válogatós is vagyok (értem ezalatt a kort, a távolságot, nem vágyok arra h apám korú legyen a párom, meg elvált egyedülálló apuka, meg arra se h tőllem 200 km-re éljen). Szeretném már újra átélni az érzést, amit szerelemnek hivunk, legyen hosszútávú, őszinte kapcsolat, meg ne legyen anyucikicsifia, akinek munkája-élettapasztalata sincs (ilyen exem is volt már? amugy van nekem is munkám, és erre értem h legyen a pasinak életcélja... Pl. azt se tudom h hol tudnék ismerkedni (nem térskeresőzök neten pl. love.hu, régen azt is próbáltam de teli van kreténekkel, az lenne az utolsó, meg kedvem sincs már a netes ismerkedéshez), discóba meg megint alkalmatlan, mert sok a részeg disznó, vagy arra mennek rá, meg már ujabban ami vannak helyek amik jók voltak v bezártak vagy elkorcsosultak (pl. kivénhedt 17 évesek járnak le oda). Olyan pasit keresek aki korombeli, de érettebb kicsivel mint a korosztályunk, akivel lehet jövőt tervezni, közös albit, házasságot, gyereket... Csak rossz h 25 évesen nekem ez nincs, de más már megtalálta ezt, és sokszor már csúnyának meg öregnek érzem magamat, (pedig sokak szerint nem vagyok az csak ált. suliba sokat csúfoltak és már nem hiszem el aztse ha valaki szépnek tart-gondol) vágyok egy igazi társra, csak nemtudom mit tegyek, mert azt mondják h keressem, de van aki meg azt h ne keressem...2014. nov. 16. 21:49
1/17 anonim válasza:
Igazi szerelem létezik, de hogy viszonzott-e, az már teljesen más téma.
2/17 anonim válasza:
Remélem létezik, és remélem azt is hogy létezik olyan ami kölcsönös is. Nem tudom, hogy találd meg. Én se találtam még meg.
4/17 anonim válasza:
Szerelemből csak igazi létezik. Próbálj meg nyitott lenni.
5/17 anonim válasza:
ezt biztos nem olvasom el, de ennek ellenére a kérdésre válaszolva.
nincs igaz szerelem,gyenge múló pillanat van,az emberi gyengeség,ami a gyengékben,érzelemként vetül ki a semmit érő semmire.
6/17 anonim válasza:
Az elvárásaid az egekben vannak. Vedd észre, hogy a korban hozzád illő, jól szituált pasiknak már iskolás korú gyerekük van, régen megállapodtak. Picit lentebb kell adni, vagy vénlány maradsz.
7/17 anonim válasza:
# 5: "ezt biztos nem olvasom el, de ennek ellenére a kérdésre válaszolva" :D
8/17 anonim válasza:
"Szerinntetek létezik igazi szerelem? Hogyan tudnám megtalálni?"
ez a lényeg,a többi kimaradt.
9/17 A kérdező kommentje:
# 6/8: Ezt hogy érted? Van még elég sok korombéli pasi akinek nincs gyereke. :) Meg szerintem én legalábbis ugy gondolom h nincsennek nagy elvárásaim, gazdag pasi se kell mert van munkám, tehát ne ilyen elvált fiatal családapa legyen már... nekem van pár volt oszt. társnőm akik 18 évesen már 30as családapákkal jöttek össze akiknek gyerekük van, pedig ők szépek, csinosak... Engem zavarna ha egy másik nőtöl lenne gyereke, mert akkor pl exnőhöz megy ha láthatásra kell vinni, azt h mi lesz... stb
2014. nov. 16. 22:10
10/17 anonim válasza:
A gyerek csak példa volt, hogy jelezze, hogy nem is 2 perccel késtél le a legjobbakról. Írhatnék még pár dolgot, de igazából az írásod nyüzsög az érvelési hibáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!