Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinntetek létezik igazi szerelem? Hogyan tudnám megtalálni?
Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te, csak 22 évesen.
Én azért bízom benne, hogy van még értelmes, kedves nő a világon.
Ezt a kérdést nemrég írtam ki, csak hogy tisztában legyél a helyzettel :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Mutatok egyet:
"meg ne legyen anyucikicsifia, akinek munkája-élettapasztalata sincs"
...
"és erre értem h legyen a pasinak életcélja..."
Már az első kettőnek sincs köze egymáshoz, a harmadiknak meg végképp. Egymással össze nem függő dolgokat dobálsz össze. Nekem az az érzésem, hogy te magad se tudod, hogy mit szeretnél, csak azt, hogy van egy hiányérzeted, meg negatív tapasztalataid.
Aztán itt egy másik:
"meg arra se h tőllem 200 km-re éljen"
+
"akivel lehet jövőt tervezni, közös albit, házasságot, gyereket..."
Ha összeköltözöl vele, és családot alapítasz, nem tök mindegy, hogy előtte hol lakott? Illetve azt írod, van munkád, legyen neki is. A közlekedést feltalálták már, nem is megfizethetetlen. Kizárod az emberek jelentős részét kb. teljesen feleslegesen. (Érdekesség: Valójában egy 200 km-es kör területe nagyobb, mint Magyarországé, azaz csak a külföldieket zárod ki. De azt miért ilyen hangsúlyosan? Állandóan ostomolnak az osztrák milliomosok?)
Csak a fő kérdésedre válaszolok: nem létezik igaz szerelem, azt csak az ember gondolja bele, hogy az az.
Egy érdekes idézet dr. Cox-tól:
"A kapcsolatok nem úgy működnek, mint a TV-ben, vagy a filmeken. „Teszik?” „Nem teszik?” A végén meg mindenki boldog. Hagyjanak békén. 10-ből 9-nek vége, mert már az elejétől nem illettek össze, és akik összeházasodnak, úgyis elválnak, de az biztos, hogy én nem váltam cinikussá az évek során. Nem. De igen. Persze szerintem a szerelem abból áll, hogy csokimázas cukorkát tolunk a másik elé, mármint van olyan kultúra ahol egy csirkét. Hülyének nézhet, nem baj. Mert én hiszek benne. A lényeg az, hogy az összeillő párok is végigszenvedik ugyanazt, mint a többiek azzal a különbséggel, hogy nem teszik tönkre egymást. Az egyikőjük mindig hajlandó harcolni a kapcsolatért, ha összeillenek, és ha szerencsések."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!