Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerinntetek létezik igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinntetek létezik igazi szerelem? Hogyan tudnám megtalálni?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok. Már elég régóta vagyok egyedül, csak tanácsokat kérnék. Mesélhetek is majd az előző kapcsolataimról, 1x voltam igazán szerelmes, a srác akit szerettem átvert majd otthagyott egy 2 gyerekes anyukáért, pedig az elején olyan igazinak tünt... elhalmozott mindennel, én is támogattam, stb... Már régóta vagyok egyedül, de hozzátenném h válogatós is vagyok (értem ezalatt a kort, a távolságot, nem vágyok arra h apám korú legyen a párom, meg elvált egyedülálló apuka, meg arra se h tőllem 200 km-re éljen). Szeretném már újra átélni az érzést, amit szerelemnek hivunk, legyen hosszútávú, őszinte kapcsolat, meg ne legyen anyucikicsifia, akinek munkája-élettapasztalata sincs (ilyen exem is volt már? amugy van nekem is munkám, és erre értem h legyen a pasinak életcélja... Pl. azt se tudom h hol tudnék ismerkedni (nem térskeresőzök neten pl. love.hu, régen azt is próbáltam de teli van kreténekkel, az lenne az utolsó, meg kedvem sincs már a netes ismerkedéshez), discóba meg megint alkalmatlan, mert sok a részeg disznó, vagy arra mennek rá, meg már ujabban ami vannak helyek amik jók voltak v bezártak vagy elkorcsosultak (pl. kivénhedt 17 évesek járnak le oda). Olyan pasit keresek aki korombeli, de érettebb kicsivel mint a korosztályunk, akivel lehet jövőt tervezni, közös albit, házasságot, gyereket... Csak rossz h 25 évesen nekem ez nincs, de más már megtalálta ezt, és sokszor már csúnyának meg öregnek érzem magamat, (pedig sokak szerint nem vagyok az csak ált. suliba sokat csúfoltak és már nem hiszem el aztse ha valaki szépnek tart-gondol) vágyok egy igazi társra, csak nemtudom mit tegyek, mert azt mondják h keressem, de van aki meg azt h ne keressem...

2014. nov. 16. 21:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja jó, igy már értem. :D Irhatsz nyugodtan. AAmugy meg én igy 25 éves fejjel már úgyérzem h kinőttem az "örökké szeretni foglak" szövegek hallgatásából, de közbe 2 hónap után meg ki lettem rugva, de nem veszekedtünk folyamat, meg nem csaltam meg őket... vagy én dobtam őket, mert kiderült h megcsaltak, ilyesmik... Bár tudom hogy nincs tökéletes ember, én se tartom magamat annak...
2014. nov. 16. 22:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te, csak 22 évesen.

Én azért bízom benne, hogy van még értelmes, kedves nő a világon.

Ezt a kérdést nemrég írtam ki, csak hogy tisztában legyél a helyzettel :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. nov. 16. 22:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Mutatok egyet:

"meg ne legyen anyucikicsifia, akinek munkája-élettapasztalata sincs"

...

"és erre értem h legyen a pasinak életcélja..."

Már az első kettőnek sincs köze egymáshoz, a harmadiknak meg végképp. Egymással össze nem függő dolgokat dobálsz össze. Nekem az az érzésem, hogy te magad se tudod, hogy mit szeretnél, csak azt, hogy van egy hiányérzeted, meg negatív tapasztalataid.

Aztán itt egy másik:

"meg arra se h tőllem 200 km-re éljen"

+

"akivel lehet jövőt tervezni, közös albit, házasságot, gyereket..."

Ha összeköltözöl vele, és családot alapítasz, nem tök mindegy, hogy előtte hol lakott? Illetve azt írod, van munkád, legyen neki is. A közlekedést feltalálták már, nem is megfizethetetlen. Kizárod az emberek jelentős részét kb. teljesen feleslegesen. (Érdekesség: Valójában egy 200 km-es kör területe nagyobb, mint Magyarországé, azaz csak a külföldieket zárod ki. De azt miért ilyen hangsúlyosan? Állandóan ostomolnak az osztrák milliomosok?)

2014. nov. 16. 22:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: régen love.hu-ztam, és folyamat ilyen BP-iek meg Győriek irtak, és nekem az rohadt messzi van, Szegedi vagyok. Amugy volt már távkapcsolatom, 100 km volt a távolság de elég volt jó esetbe 2 hétbe 1x tudtunk találkozni, az meg nem élet, nem szerelem hogy Facebookon küldjek neki mindennap jóéjt puszit.. Az apám korabeliek meg nem kellenek, számomra taszítóak szexuális értelembe, kinézetileg is (hiába van köztük jóképű is, de maga a tudat h én 25 évesen egy 40-50 évessel vok eggyütt)
2014. nov. 16. 22:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak a fő kérdésedre válaszolok: nem létezik igaz szerelem, azt csak az ember gondolja bele, hogy az az.

Egy érdekes idézet dr. Cox-tól:

"A kapcsolatok nem úgy működnek, mint a TV-ben, vagy a filmeken. „Teszik?” „Nem teszik?” A végén meg mindenki boldog. Hagyjanak békén. 10-ből 9-nek vége, mert már az elejétől nem illettek össze, és akik összeházasodnak, úgyis elválnak, de az biztos, hogy én nem váltam cinikussá az évek során. Nem. De igen. Persze szerintem a szerelem abból áll, hogy csokimázas cukorkát tolunk a másik elé, mármint van olyan kultúra ahol egy csirkét. Hülyének nézhet, nem baj. Mert én hiszek benne. A lényeg az, hogy az összeillő párok is végigszenvedik ugyanazt, mint a többiek azzal a különbséggel, hogy nem teszik tönkre egymást. Az egyikőjük mindig hajlandó harcolni a kapcsolatért, ha összeillenek, és ha szerencsések."

2014. nov. 17. 20:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy az elvárásaid az egekben vannak, mert Ők hülyeséget beszélnek. A Te korodban ezek az elvárások teljesen normálisak. Ne engedj ezekből. Persze a sors fintoraként még az is megeshet, hogy pont egy elvált pasasba habarodsz bele, akinek van gyereke. Tudom hogy az egy kicsit macerás dolog, de hidd el, ha két ember szereti egymást, bármit meg tudnak oldani. Sok szerencsét!
2015. jan. 17. 19:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi. Szeintem sincsennek nagy igényeim, csak alapdolgok én ugyérzem... Meg az h mellettem álljon, segítsen a dolgaimba meg elfogadjon de ez kölcsönös. Jah és azt meg nem hinném volt már h elhajtottam 1 korombeli fiatal apukát hiába volt rendes.
2015. jan. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!