Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi klisé:létezik az igazi?
Azt nem tudom Isten uzenete-e. De letezik az igazi, en mar lassan 3,5 eve megtalaltam es vele vagyok.
18/L
Kérdező! Csak kár, hogy ilyen negatív a hozzáállásod, hogy "te is tudod hogy nagyon minimális az esélye, hogy az első szerelemből életre szóló boldog kapcsolat lesz!?"
Minden, csak a két félen múlik, máson nem!!
Anyukámnak apukám volt az első szerelme és azóta is boldogok együtt, 31 éve házasok.
1. kommentelő voltam
Igen, mert napjainkban az a divat, hogy a problémákat nem megoldjuk, hanem a szőnyeg alá seperjük, abban, a hitben, hogy majd megoldódik valahogy, vagy van egy kis probléma és máris válás lesz a vége, ahelyett, hogy megoldanák a problémákat, kapcsolatban megcsalják egymást a felek, hazudnak egymásnak, nem tisztelik egymást..stb.
Ez nagyon szörnyű, hogy a világ ebbe az irányba halad.
De vannak kivételek, akik mindezeknek, amit leírtam az ellenkezőjét csinálják, tehát megoldják a problémájukat, sokat beszélgetnek, tisztelik egymást, nem csalják meg egymást..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!