Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meg tudja mondani, hogy mi ez az érzés?
Szia!
Nem azt írtam Neked, hogy hazug vagy és mindig ezt teszed. Olvasd el még egyszer az írásaim. Most azt írod, szereted. Helyes, csak ezt akartam (hallani) olvasni. Miért tetted fel a kérdést, ha Magad is tudod a választ. Ha csak azért tetted fel a kérdést, hogy megerősítést kapj, akkor nagyon-nagyon remélem, hogy egy lépéssel tettem hozzá. Már elnézést kértem a kissé nyers megfogalmazásért, de ha ez kellett ahhoz, hogy rájöjj, hogy nem csak szereted, akkor megérte. Igazából már az első írásodnál is azt éreztem, hogy kissé összezavarodtál. Nagyon is jól tudtad, hogy szerelmes vagy Belé. Szabályosan érzékelni lehetett a remegést az írásodból, hogy igazából mennyire szerelmes vagy, hogy szereted, megőrülsz érte, akarod, kívánod és a percre is "féltékeny" vagy, hogy nem töltheted Vele. Mi ez, ha nem szerelem? Ha úgy érzed, hogy robbanásig feszít a mellkasod, hogy a boldogság, amit érzel végre kiszakadjon Belőled és eláraszd vele aki szeretsz. Mi ez, ha nem szerelem, mikor Vele vagy és mégis hiányzik, vágyakozol utána, pedig csak a konyháig megy. Látom, Te mindent megtennél azért, hogy Vele lehess (12 óra munka után). Az Ő véleménye erről mi? Beszélgettél hasonló érzésekről Vele? Ne gondold Rólam, hogy gonosz lennék, mert úgy érzed, esetleg megbántottalak, mert igenis jó ember vagyok, de Te feltettél egy kérdést, amire válaszoltam. Mivel művész vagyok, elemzem az írásokat (nem grafológia), eddig még sikerült rávilágítanom a dolgokra. Mivel ember vagyok, tévedhetek is, de a válaszaidból kiderül, hogy egy kicsit igazam volt. Egy jó tanács: Ne a csillagokat hozd le Neki az égről, mert azt nem tudod, de szeretni igen, hát szeresd, hogy úgy érezze, Veled a csillagok közt jár. A legszebb pillanatokat kívánom Nektek és légy azzal a lánnyal olyan boldog, amilyen csak szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!