Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki meg tudja mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki meg tudja mondani, hogy mi ez az érzés?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal Márciusban,akivel elkezdtünk randizgatni. Nem sokkal később össze is jöttünk.Voltak kezdeti nehézségek a részemről,ugyanis 2,5 évig voltam egyedülálló,és sokat csalódtam már. Beletelt egy kis időbe,mire közel került hozzám. Azóta együtt vagyunk,és sokszor gondolok rá,más Nő rajta kívül nem érdekel,csakis ő. Nagyon fontos lett a számomra,és mi több... Úgy érzem,hogyha nem lenne már,akkor minden olyan üres lenne nélküle. Szeretek vele lenni,és igyekszem,hogy minél több időt tudjunk együtt tölteni. Viszont mégis van valami,mintha valami nyomná visszafele az érzéseimet,hogy ne tudjanak felszabadulni az érzéseim. amikor vele vagyok,mindig ölelem,csókolom,és hozzá bújok,amikor együtt alszunk. Szerelmes lennék,vagy ez valami más?
2015. aug. 24. 20:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia! Örülök, hogy azért vissza írtál, mert ez azt jelenti, mégiscsak elgondolkodtál a válaszomon. Hidd el, nem bántani akartalak, csak "felrázni" egy kicsit, hogy ébredj fel végre, mert lehet, hogy ott van melletted, előtted és mindenhol, aki valójában már az életed része, egy darabja, és lassan szinte véreddé válik, a gondolat is szinte egy ütemre ver az agyad millió pontján. Remélem kezded érteni, miről is írtam Neked eddig, ne várj vele, ha már érzed azt ami igazából létezik, nézz a szemébe, mosolyogj Rá, meglátod, milliónyi apró csillogás lesz a szemében válaszként, szorítsd magadhoz és ne engedd el!!! (Ne rontsd el, drukkolok Neked)! Tudom, miről beszélek, művész lélekkel születtem, és még mindig csak egy nő vagyok a tömegből.
2015. aug. 29. 01:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Nézd, ha nem szeretném, akkor nem hiányozna. Nem gondolnék rá oly sokszor, és nem agyalnék azon, hogy hogyan tudjam megoldani hogy több időt legyünk együtt 12 ⏰ munka mellett. Nem az a fajta ember vagyok, aki hazudik, vagy aki csak azért van együtt valakivel, hogy ne legyen egyedül.
2015. aug. 29. 13:46
 13/13 anonim válasza:

Szia!

Nem azt írtam Neked, hogy hazug vagy és mindig ezt teszed. Olvasd el még egyszer az írásaim. Most azt írod, szereted. Helyes, csak ezt akartam (hallani) olvasni. Miért tetted fel a kérdést, ha Magad is tudod a választ. Ha csak azért tetted fel a kérdést, hogy megerősítést kapj, akkor nagyon-nagyon remélem, hogy egy lépéssel tettem hozzá. Már elnézést kértem a kissé nyers megfogalmazásért, de ha ez kellett ahhoz, hogy rájöjj, hogy nem csak szereted, akkor megérte. Igazából már az első írásodnál is azt éreztem, hogy kissé összezavarodtál. Nagyon is jól tudtad, hogy szerelmes vagy Belé. Szabályosan érzékelni lehetett a remegést az írásodból, hogy igazából mennyire szerelmes vagy, hogy szereted, megőrülsz érte, akarod, kívánod és a percre is "féltékeny" vagy, hogy nem töltheted Vele. Mi ez, ha nem szerelem? Ha úgy érzed, hogy robbanásig feszít a mellkasod, hogy a boldogság, amit érzel végre kiszakadjon Belőled és eláraszd vele aki szeretsz. Mi ez, ha nem szerelem, mikor Vele vagy és mégis hiányzik, vágyakozol utána, pedig csak a konyháig megy. Látom, Te mindent megtennél azért, hogy Vele lehess (12 óra munka után). Az Ő véleménye erről mi? Beszélgettél hasonló érzésekről Vele? Ne gondold Rólam, hogy gonosz lennék, mert úgy érzed, esetleg megbántottalak, mert igenis jó ember vagyok, de Te feltettél egy kérdést, amire válaszoltam. Mivel művész vagyok, elemzem az írásokat (nem grafológia), eddig még sikerült rávilágítanom a dolgokra. Mivel ember vagyok, tévedhetek is, de a válaszaidból kiderül, hogy egy kicsit igazam volt. Egy jó tanács: Ne a csillagokat hozd le Neki az égről, mert azt nem tudod, de szeretni igen, hát szeresd, hogy úgy érezze, Veled a csillagok közt jár. A legszebb pillanatokat kívánom Nektek és légy azzal a lánnyal olyan boldog, amilyen csak szeretnél!

2015. aug. 29. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!