Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki meg tudja mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki meg tudja mondani, hogy mi ez az érzés?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal Márciusban,akivel elkezdtünk randizgatni. Nem sokkal később össze is jöttünk.Voltak kezdeti nehézségek a részemről,ugyanis 2,5 évig voltam egyedülálló,és sokat csalódtam már. Beletelt egy kis időbe,mire közel került hozzám. Azóta együtt vagyunk,és sokszor gondolok rá,más Nő rajta kívül nem érdekel,csakis ő. Nagyon fontos lett a számomra,és mi több... Úgy érzem,hogyha nem lenne már,akkor minden olyan üres lenne nélküle. Szeretek vele lenni,és igyekszem,hogy minél több időt tudjunk együtt tölteni. Viszont mégis van valami,mintha valami nyomná visszafele az érzéseimet,hogy ne tudjanak felszabadulni az érzéseim. amikor vele vagyok,mindig ölelem,csókolom,és hozzá bújok,amikor együtt alszunk. Szerelmes lennék,vagy ez valami más?
2015. aug. 24. 20:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez más. Hamisságot érzel, és ez sosem jó.
2015. aug. 24. 20:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Hamisságot?
2015. aug. 24. 20:16
 3/13 anonim ***** válasza:
1+ Akkor szokott ilyen érzés lenni. Egy ember, ha tiszta érzésű, (még ha sérült is-mondjuk az ilyen emberek még hamarabb kiszúrják) akkor megérzi a negatívot.
2015. aug. 24. 20:18
 4/13 anonim ***** válasza:
2 Igy van. Nekem is szokott ilyen lenni, hamar kiszúrom a dolgokat..
2015. aug. 24. 20:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy ez hamisság lenne,mert volt egy szakításunk,és totál össze voltam törve lelkileg. Mindent üresnek éreztem magam körül... Egyszerűen,nem találtam a helyem a világban!
2015. aug. 24. 20:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Én szóltam, a többi a te dolgod.
2015. aug. 24. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Kédés, hogy az eddigi csalódásaid miatt nem tudod elengedni magad és felszabadulni igazán, vagy a lánnyal van valami gikszer. Az biztos, hogy a kellemetlen, rossz érzésnek mindig oka van, jobb a végére járni....Innen ezt mi nem tudhatjuk, neked kell magadnak megfogalmazni, pontosan mi is zavar.
2015. aug. 25. 13:38
 8/13 A kérdező kommentje:
A lánnyal semmi baj nincs,és nincs semmi sem,ami zavarna.
2015. aug. 25. 22:17
 9/13 anonim válasza:
Szia! Számomra egy kicsit zavaros amit írtál. Azt írod, hogy megismerkedtél egy lánnyal, ezek szerint Te voltál a kezdeményező. Ha Te, és mindenképp szerettél volna Vele megismerkedni, akkor miért fogalmazol úgy, hogy eltelt egy kis idő, mire közel került Hozzád? Azt megértem, hogy 2,5 év után óvatosabb voltál, de ez kicsit akkor is furcsa megfogalmazás. Azt is írod, hogy ha nem lenne Veled, vagy a közeledbe, hiányozna, és hogy szeretsz Vele lenni, viszont egyszer sem írtad le, hogy miért? Milyen Ő? Írd le, hogy igazából mi az ami megtetszett Neked Benne, hogy mi az amitől üres lenne az életed nélküle. Most itt a belső dolgokra és tulajdonságokra gondolok. Valószínűleg Téged még mindig blokkolnak a korábbi csalódásaid. Azért gondold végig, Te nem voltál egy kicsit sem hibás a korábbi kapcsolataidban? Úgy tűnik Nekem, (amiket eddig írtál) mintha most akarnál mindent beleadni. Ne érts félre, véletlenül sem szeretném megkérdőjelezni az érzéseidet, de azt kérdezed az írásod alapján, hogy szerelmes lennél vagy valami más???? Korábban azt írtad, hogy sokat csalódtál. Feltételezem, akkor többször voltál már szerelmes. Akkor nem értem, ha voltál,elfelejtetted milyen ez az érzés??? Azt is írod, hogy valami mégis nyomja visszafele az érzéseidet. Most vagy a 2,5 év egyedüllét miatt érezheted ezt, hogy újra akartál valakit, de mivel egy ideje már hozzászoktál egy egyedüli életvitelhez, saját magad blokkolod az egészet, vagyis jó, hogy van Neked ez a lány, de valld be magadnak, néha szeretnél azért egyedül is lenni. A másik az az lehet, hogy korábban eléggé megbánthattak és ettől is le lehet blokkolni, ezért inkább mindent megteszel, nehogy újra előforduljon. Sajnálom, de nem tudom Neked azt írni, hogy ez szerelem. Ameddig nem leszel tisztában a saját érzéseiddel, addig ebből a kapcsolatból nem lesz semmi. Hirtelen vonzottál be az életedbe egy inkább fantom érzést, mint tiszta szerelmet. Ez így nem lesz jó!!! Előbb-utóbb Ő is meg fogja érezni rajtad, hogy valami nem stimmel és akkor mit fogsz majd mondani Neki? Hazudni fogsz, hogy meg ne bántsd? Azzal bántod, hogy nem beszélsz Vele. Vagy mond el neki, hogy jelenleg mit érzel, akármi is legyen, vagy kérj időt és rakd rendbe a lelked, zárd végre le a múltat. Tedd meg magadért, és tiszteld meg Őt is ennyivel. Ha fontos vagy Neki, meg fogja érteni, ha nem, akkor igaz volt az a "valami más". Azért drukkolok Neked/Nektek! Elnézést, ha egy kicsit nyersen fogalmaztam, de ez van. (egy nő a tömegből)
2015. aug. 26. 01:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Figyelj,én sosem hazudtam neki,és nem is fogok ezután sem. Annyit tudok mondani neked,hogy egyszer emiatt volt egy szakításunk,hogy nem voltam tisztában az érzéseimmel,és amikor elhagyott,rettenetesen össze voltam törve.Nem tudtam enni,sem aludni,sem másra gondolni,csak rá. És azokra a pillanatokra,amiket együtt megéltünk. Csak azért tettem fel a kérdést,mert körülbelül 6 évvel ezelőtt voltam szerelmes,és lehet elfelejtettem,hogy milyen érzés.
2015. aug. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!