Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti kb mennyi idő után költözte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kb mennyi idő után költöztetek össze a barátotokkal?

Figyelt kérdés

Mi régóta ismerjük egymást, de alig vagyunk együtt 3 hónapja, és már ezzel van, hogy költözzek hozzá...én még nem merem bevállalni, félek, hogy mindent tönkretenne..

24/l 30/f

2015. aug. 24. 11:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1,5 év után, de mi már 3 hónap után is simán összeköltöztünk volna, annyira jól kijöttünk és tudtuk mit akarunk, de a távolság miatt is, csak ekkor tudtuk kivitelezni, már 2 éve együtt élünk és lassan 4 éve együtt vagyunk.

Pedig, jobb, ha előbb derül ki, hogy passzoltok-e mindenben, de ha még korainak érzed, beszéld meg vele.

37N

2015. aug. 24. 16:26
 12/14 anonim ***** válasza:

2 hónap után, ennek kb. 7 éve már.

Egyéni, ki hogy érzi. Ha úgy gondolod, korai lenne, beszéljétek meg és várjatok még.

2015. aug. 24. 17:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy én még egyenlőre nem szeretnék. Ő dolgozik, nekem még 1 évem van a suliból. Utána gondolkodnék nagyobb jövőben. Szeretjük egymást persze meg minden, csak az előző kapcsolatomba is úgy léptem bele, hogy kicsit elhamarkodott volt. Tudnánk együtt élni, én nem mondtam, hogy nem. Minden héten felváltva alszunk egymásnál, akkor a hosszú hétvégén is végig együtt voltunk, de akkor úgy, hogy végig nála voltam. Eltudnánk viselni egymást, megint csak nem mondom, hogy nem, csak kicsit félek az összeköltözéstől. Nem a természete vagy hasonlók miatt, inkább magam miatt..
2015. aug. 24. 19:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Meg neki csöppet komolyabbak a szándékai, de a korkülönbség utal rá..
2015. aug. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!