Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Miért nem meritek kimondani a nemet egy nőnek, ha látjátok, hogy tetszetek neki?
Nagyon szerelmes voltam egy srácba...Úgy tűnt rajta, még külső szemlélőkkel is, hogy tényleg kellek neki. Figyelt engem, nagyon kedves volt velem, megjegyezte a szavaimat, folyton dicsért, zongorázott nekem...én pedig beleéltem magam. Bár konkrétan sose mondta ki, hogy tetszem neki, mégis úgy tűnt. Én néha elhívtam sétálni, ő eljött, sokat beszélgettünk csak úgy, fél-egy órákat; sok mindent elmondott magáról. Néha hazakísért...A fellépésünkre is elhívtam, amire eljött, szinte csak engem nézett, nagyon cuki volt :), után meg puszit adott, megölelt :D Nagyon boldog voltam :) És reménykedtem.
Sajnos viszont már év vége volt, vizsgaidőszak :/ Ő pedig megbukott, megint...Sokan szerencsétlennek tartották, nem volt valami népszerű srác. Megviselte a többszörös kudarc, otthagyta a gyülit is. Én nem tudtam, hogy látom-e még valaha, ezért írtam neki, és elmondtam finoman, hogy nagyon kedvelem, és gondolkodjon rajta. Azt mondta, jó...De nem válaszolt. Felköszöntött egyszer, és kérdeztem, mi van vele, de látta, nem ír. Nagyon szomorú voltam.
Teljesen megtört. Hónapokon keresztül reménykedtem, és mindenki mást visszautasítottam, csak miatta. Persze, az én hibám is, mert beleéltem magam, de tényleg úgy tűnt, hogy szeret! :'( Ráadásul érzékeny is volt, teljesen lelkitársamra találtam benne.
Miért nem lehet elmondani, hogy nem? Miért kell ilyen gyáva módon megfutamodni? Azt hiszi, így kevésbé fog fájni? Pont, hogy nem! Mert a barátnőim bíztattak, nagyon sokáig bíztattak, még az után is, hogy nem írt...én pedig még tovább reménykedtem. Rosszul esik.
Mindennek már több, mint 2 éve. Azt hittem, már feldolgoztam. De nem. Inkább mindenkire haragszom, elutasítom az embereket és magamba zárkózom. Ha megmondta volna, ha került volna inkább, ha nem viselkedik így, talán már hamarabb túl lennék ezen. Lehet, sokak szeméében ez a viselkedés szánalmas, de én valóban ilyen érzékeny vagyok és mélyen érintenek a dolgok. Most hazudhatnék, de ez az igazság...
22/L
"... mindig egy férfinek kell először szerelmet vallani"
Ez az amivel ki lehet akasztani!
Ne úgy nézd már a dolgokat, hogy előírt szerepek és szabályok, amiket mindenki ismer és betart. Eleve nincsenek ilyen szabályok. Ezek csak női ábrándok, semmi több! És hivatkozhatnék még arra, hogy pont ti akartok annyira egyenlőséget a két nem között!
Amúgy meg kapd össze magad és néhány észrevétel:
1. Leszel szíves nem általánosítani az összes férfira! Mert egyszerűen bántó!
2. A nők rendszeresen játsszák azt velünk, amit fent leírsz. Szóval neked is el kell tudnod ennyit viselni. Koppantál, mert valamiért mégse kellettél neki. Nekünk is fáj, amikor így bánnak velünk, nekünk is alaposan gyilkolja az önbecsülésünket és a nőkbe vetett hitünket. De azért, mert egy ilyen volt veled, a többi még nem ilyen. Gondolj bele, hogy te azóta hány férfival viselkedtél hasonlóan? Ami a legjobban kiakasztó, amikor a nők így viselkednek, közben meg ki vannak akadva, amikor egy férfi merészeli őket ejteni!
3. Miért nem tudsz tovább lépni? Próbáltad már egyáltalán? Vagy mindenkit csak elküldesz?
4. Valószínűleg lelki társ volt és nem szerelem. A kettő nem ugyanaz.
,,"... mindig egy férfinek kell először szerelmet vallani"
Ez az amivel ki lehet akasztani!"
Igen, engem is, de akkor is benne van az emberben, hogyha nőként megteszi, kevesebbet ér. Mégis feladtam a büszkeségem érte, mert ért annyit, fontosabb volt, minthogy mások véleményére adjak. Fontosabb volt, mint a büszkeségem...
,,1. Leszel szíves nem általánosítani az összes férfira! Mert egyszerűen bántó!"
Én sajnálom, nem egészen így érettem. Csak kíváncsi voltam rá, hogy egyesek miért tesznek így. Nekem sem esik jól, ha pl azt mondják, minden lánynak csak a gazdag, kigyúrt pasik kellenek. Mintha csak egy pénzéhes felszínes lány lennénk, pedig nem is...(ez a srác is nagyon szegény volt és mindenki utálta).
,,A nők rendszeresen játsszák azt velünk, amit fent leírsz."
Ezt tudom, és nem is értek velük egyet. Hiszen ez azt jelenti, hogy csak élvezzük, hogy tetszünk valakinek és csak húzzuk az agyukat. Csúnya dolog...ezért nem teszek én ilyet.
,,De azért, mert egy ilyen volt veled, a többi még nem ilyen"
Lehet...
És próbáltam már tovább lépni, de még nem találtam rá a megfelelő gyógyírra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!