Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom kimondani, hogy "szeretlek"?
Már egy ideje együtt vagyunk a barátommal, én tudom és érzem magamról, hogy szerelmes vagyok belé, de mindig lefagyok, mikor ki kéne mondanom, hogy "szeretlek". Igyekszek éreztetni vele, ő mondja is nekem, hogy érzi rajtam, mennyire szeretem, de tudom, hogy nagyon örülne neki, ha hallaná is, de nem sürget (ő kimondja már régóta és tudom, hogy komolyan gondolja).
Az ez előtti kapcsolatom viszont maga volt a pokol, évekig tartott, és nehezen jöttem ki belőle, de most már nem is szoktam azon agyalni egyáltalán. Lehet mégis az oka annak, hogy lefagyok? Valakinek esetleg hasonló tapasztalatok? Segítene pár vélemény.
22L
Gondolom pont az előző kapcsolat miatt.
ha azt ki mondod, akkor egy szintet léptek és komolyodik a dolog.Majd ha már bízol eléggé a kettő jövőjében, akkor nem lesznek gondok.
Mert raccsolsz.
Gondolom új ez még neked,főleg,hogy kölcsönös.
Nyugi, nem raccsolok :D
De remélem idővel változik ez. Elég bénának érzem magam még így. Köszöntem a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!