Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » CSAJOK! SOS írnátok pár jelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK! SOS írnátok pár jelet nekem légyszíves?

Figyelt kérdés

Ezt csak a nők tudhatják szerintem szóval elsősorban tőlük kérdezem:)

Van egy lány akivel sokat találkozok és mégtöbbet dumákunk. Elviekben nekem semmi esélyem nem lehetett nála mert más kategóriák vagyunk külsőre nagyon:) viszont már már úgy érzem hogy belém szeretett mert annyiszor keres meg annyi az apró jel amit furcsállok.

Felsorolnátok nekem pár jelet hogy mit figyeljek hogy rájöjjek belémszeretett e? Amúgy itt van 3 a sok 100ból ami szerintem jelzi hogy lehet tényleg érez valamit felém..

1. Rengeteget néz a szemembe

2. Mindig kérdezi hogy nekem mi tetszik lányokban vagy stílusban és issza a véleményemet és át is áll rá mindig

3. Egyre többször ér hozzám vagy kéri hogy érjek hozzá én valamilyen ürüggyel.. Pl hogy edzett és fogjam meg milyen kemény a tricepsze vagy hogy száraz a haja fogjam meg milyen rossz tapíntású, másnap ugyanez csak hogy volt hajpakoláson fogjam meg mennyivel jobb..

2015. aug. 22. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Elmondom, hogy mi a legbiztosabb jel: ha hagyja, hogy nyomulj, érintsd meg stb... szóval azt javaslom, hogy érintsd meg egyre erogénebb helyeken és juss el minimum a csókig a következő alkalomnál. (Persze csak ha engedi.) Majd megállít ha valamit nem akar. No meg ne az első megállításnál állj le, mert lehet, hogy csak színjáték nála, hogy ne tűnjön prostinak, szóval ha megállít valahol, tengj azon a részen egy kicsit, majd próbálkozz ismét továbblépni egy erogénebb zónára.
2015. aug. 22. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha mondasz neki valamit van olyan hogy zavarba jön? mert az is egy jel hogy bejössz neki ..Ezek lehetnek annak a jelei de lehet hogy csak nagyon jó barátnak tekint és azért csinálja ezeket.21/N
2015. aug. 22. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!