Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK! SOS írnátok pár jelet nekem légyszíves?
Ezt csak a nők tudhatják szerintem szóval elsősorban tőlük kérdezem:)
Van egy lány akivel sokat találkozok és mégtöbbet dumákunk. Elviekben nekem semmi esélyem nem lehetett nála mert más kategóriák vagyunk külsőre nagyon:) viszont már már úgy érzem hogy belém szeretett mert annyiszor keres meg annyi az apró jel amit furcsállok.
Felsorolnátok nekem pár jelet hogy mit figyeljek hogy rájöjjek belémszeretett e? Amúgy itt van 3 a sok 100ból ami szerintem jelzi hogy lehet tényleg érez valamit felém..
1. Rengeteget néz a szemembe
2. Mindig kérdezi hogy nekem mi tetszik lányokban vagy stílusban és issza a véleményemet és át is áll rá mindig
3. Egyre többször ér hozzám vagy kéri hogy érjek hozzá én valamilyen ürüggyel.. Pl hogy edzett és fogjam meg milyen kemény a tricepsze vagy hogy száraz a haja fogjam meg milyen rossz tapíntású, másnap ugyanez csak hogy volt hajpakoláson fogjam meg mennyivel jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!