Csajok légyszives aki lombikos segitsen nekem? Nagyon surgos lenne a punkcio vegett. - altatas?
Nem hiszem, hogy lenne bajod, de ugye mindennek van kockázata és sosem tudod, mikor esel bele az 1%-ba... Végül is ha láz,gyulladás,orrdugulás ilyesmi nincs, akkor nem para az altatás. De ne hallgass kérlek senkire, inkább tényleg kérdezz rá a dokinál... Egy telefont megér az egészséged!
(az első válaszoló is Én voltam)
Szia! Ne aggódj, nyugodtan altathatnak, nem lesz baj.
Én lázas lettem és nagyon-nagyon náthás, levegőt alig kaptam, de nagyon vigyáztak rám és nem volt semmi baj.
Altattak. Ez nem mély alatatás, csak olyan kábítás jellegű, maszkkal csinálták, pár perces csak.
Ne félj!
Ugyan nem lombikon voltam,hanem konizáción,de nekem pl. a móri altatóorvos nem volt hajlandó megcsinálni az altatást náthásan,kénytelen voltam helyi érzéstelenítésben végigkínlódni a dolgot.
Helye,dokija válogatja,úgy tűnik,de ahogy a szavaiből kivettem,nem kockázatmentes.
(Szerintem a műtét előtti altatóorvosi vizsgálaton a dokinak látnia kell,hogy altatható vagy-e.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!