Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek-e velem abban, hogy csak akkor szabad szexuális interakciót létesíteni, ha szeretjük a partnerünket?
Nem értek egyet.
A kettőt nem lehet összehasonlítani ugyanis.
Az ember életében vannak szakaszok, amikor nem is vágyik lelki kötődésre, partnerre, szerelemre, de ez nem jelenti azt, hogy szexuális vágyai sincsenek, sőt. Amíg kölcsönös beleegyezésen alapul nem értem, mi gond van az alkalmi szexszel illetve a szexkpacsolattal. Két felnőtt ember döntésén alapul nem?
Nem CSAK akkor leljük örömünket a szexben, ha a lelkünkkel is szeretünk, ez szemenszedett hazugság.
Mi lesz amikor elmúlik a szerelem egy házasságban? Utána nem szexelnek?
Persze kérdés mit nevez valaki szerelemnek. Az első két év lángolást vagy az utána következő vonzalmat, kötődést is. Szerelem nélkül is lehet nagyon szeretni valakit, legalább amíg szexelnek.
15: Az a "baj", hogy egy együttlétben nem egyedül vagy, hanem ott van egy másik ember, aki adott esetben MÁS személyiség lehet, adott esetben olyasvalaki, aki természetesnek veszi, hogy a partnere szerelmes belé. a partner viszont természetesnek veszi, hogy ez puszta testiség, és nem kalkulálja be - meg se beszéli a másikkal - hogy ő hogy viszonyul ehhez.
A létező legnagyobb sebet ejtheti így a másikon felelőtlenségből - vezető öngyilkossági ok.
Helyes gondolat, én is így vélekedem. Egyszer próbáltm ki olyannal, aki tetszett, de nem szerettem, nem hagyott bennem mély nyomot. Igazán jót szeretkezni, szenvedélyesen szerelemből lehet.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!