Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem hiszek abban, hogy létezik a nagy Ő?
Az Igazi .. spiritualis kapcsolodas - a Lelked Masik Fele.
Letezik.
Nem biztos, hogy mindenki eleg erett mar Hozza. Szemely szerint en olyan melyen hittem benne egesz eletemben, hogy kicsivel 30 utan meg is talaltam. Kerdezo, ha TE nem hiszel benne, biztos lehetsz benne, hogy nem fogtok talalkozni. Igazabol szived joga ;)
Sokáig én is azt hittem nincs ilyen, míg meg nem ismertem párom, persze tisztában vagyok vele, hogy senki sem tökéletes, nekem ő mégis az lett. Elfogadjuk egymást, hibáival együtt, szeretjük és tiszteljük egymást, már lassan 4 éve; barátom, társam, szeretőm. Sok §z@rságot megéltünk, de jókat is, volt, hogy a humor segített. Nem esik nehezünkre kompromisszumkötés sem, hisz szeretjük egymást. Ezért vagyunk egy pár, ha van valami megbeszéljük és megoldjuk.
"Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni, mert ha olyat keresel kibe hiba nincs, más világot válassz, mert a Földön nincs!"
37N
Én sem hiszek benne. Van egy ismerősöm, aki 1000-el oda van a férjéért, de ha a dolgok mélyére nézünk, akkor csak azért, mert eleve egy sérült lélek, aki kapcsolatfüggő, másrészt a hapsija pénze fontos számára. Hiába kérdeznék rá, hogy "Tényleg megtalálta a nagy Őt a férfi személyében?", rámondaná, hogy "Igen", de nem fejtené ki, hogy miért.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy mi emberek találunk ki különböző sablonokat, hogy "nekem" miért ő a nagy Ő, ami csak a saját lelkünk megnyugtatására kell: önbecsapás az egész.
Igen, nagyon igaz, hogy a kapcsolatok ápolásra szorulnak, és ettől lenne sikeres a dolog.
"Minden kapcsolat rászorul egy kis karbantartásra. Legyen az a legapróbb gesztus..., vagy ott folytatjátok, ahol abbahagytátok. A lényeg, ha igazán szeretsz valakit, akkor könnyen meghozod az áldozatot." /Dokik/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!