Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy életre szóló szerelem, mert én nem hiszek benne, van olyan aki igen?
Én is hiszek benne
kettesnek és hármasnak is igaza van. Még annyi tennék hozzá h sokan azt hiszik a szerelemnek ami a kezdeti fellángolás és az ugye nem marad meg örökre de nekik csak az a szerelem és inkább elhagyják a párjukat mert már nem "szerelmesek". Meg h sokan az első megpróbáltatásnál (pl egy összeveszés v távolság) eldobják a kapcsolatukat.
Jah és még annyi h a nagyszüleim is mai napig szeretik egymást. Tudom régen másképp volt blablabla..... De sztem nem megszokásból ölelkeznek meg fogják egymás kezét.
Most én is úgy érzem h megtaláltam az igazit. Remélem örökké együtt leszünk.
Létezik.
Sőt kölcsönös életre szóló szerelem is,amikor nem lehet egymással mégsem a két ember.
Én ebben élek:)
Ha megtalálod a megfelelő társat, aki tényleg a tökéletes másik feled, és mindketten képesek vagytok a másikat tisztelni, megbecsülni, akkor igen.
Ha mindketten úgy vélekedtek, hogy a feltétel nélküli szeretet egy idő után értékesebb, mint a lángoló szerelem, és nem próbáljátok a kezdeti izgalmat másban megtalálni.
Én abban hiszek, hogy őszinte, mély szeretetben igenis le lehet élni együtt egy életet, csak ezt mindkét félnek akarnia kell, illetve mindkét félnek képesnek kell rá lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!