Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sosem találok már ilyen srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem találok már ilyen srácot?

Figyelt kérdés

2 éve megismertem egy srácot, akivel mindenben annyira megfeleltünk egymásnak, mintha nekem teremtették volna.

Hasonlított a személyiségünk, csak ő még nálam is különlegesebb. Emellett ugyanaz az érdeklődési kör (vikingek, északi nyelvek, zene...szintén izlandiul és feröer-i nyelven tanult hobbiból, mint én), és az ízlésemnek tökéletes külső (gyönyörű karakteres arc, barna szem, hosszú haj...)...

Emellett egyidősek voltunk, és ugyanabban a jegyben születtünk. Csak pechünkre a világ két különböző oldalán.

2 éve nem beszélünk, és nem tudom elfelejteni, mert senkit sem találok, aki legalább negyedennyire érdekes lenne, pedig voltak kapcsolataim.

21l :(

2015. aug. 13. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az tetszett, AMILYENNEK megismerted. Megismerted valamilyennek, amilyen nem is létezik és most hús vér embereket hasonlítgatsz egy álomképhez. Találkoztál már neten megismert emberekkel? Nem úgy, hgoy 2-3 napot chateltetek, hanem mondjuk 2 hónapot? Én régen sok fórum meg klántalálkozón jártam, több mint 100 neten megismert emberrel találkoztam (150-200 is lehet, attól függ kiket számolunk), és sok sok évig tartott, mire kb be tudtam lőni, hogy valójában mit is várjak tőlük az alapján, ahogy neten megismertem őket. Az első jónéhány nagyon durva csalódás volt. Itt is az lett volna. Felejtsd el, ne hozzá hasonlítgass.
2015. aug. 13. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Ideje tovább lépni. Hiába várod így a barna herceged nem fog jönni. Szegény hiába is akarna megfelelni neked akkora falat állítasz elé nincs óriás aki azt átlépné. Majd ha lejjebb engedsz az igényeidből jönni fog a szerelem is...
2015. aug. 13. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Az északi nyelvek engem is érdekelnek. Beszélgethetünk, ha gondolod.

A finn is érdekel, vagy inkább csak az északi germán nyelvek?

2015. aug. 13. 21:39
 14/19 A kérdező kommentje:
12, nincs olyan, hogy lejjebb adni
2015. aug. 13. 21:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél találni ilyen srácot, akkor jobb ha csöndben maradsz és nem sírod mindenkinek el ezt, mert egy kapcsolatot nem jó úgy kezdeni, hogy az előző fiúdról beszélsz ráadásul már 2 év telt el.
2015. aug. 13. 22:01
 16/19 A kérdező kommentje:
nem feltétlen
2015. aug. 13. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Vonulj kolostorba!
2015. aug. 13. 22:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Próbálhatsz olyan körökben mozogni, ahol ilyen érdeklődésű férfiak előfordulnak. Pl. skandinavisztika tanszékek, skandináv nyelvekkel kapcsolatos facebook csoportok, vikingekkel foglalkozó Facebook csoportok, stb.
2015. aug. 13. 22:29
 19/19 anonim ***** válasza:
De.. van olyan, hogy lejjebb adni. Pillangókat kergetsz, rózsaszín ködöket látsz. Majd csak egyszer megfakul... talán. Talán még épp időben!
2015. aug. 14. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!