Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sosem találok már ilyen srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem találok már ilyen srácot?

Figyelt kérdés

2 éve megismertem egy srácot, akivel mindenben annyira megfeleltünk egymásnak, mintha nekem teremtették volna.

Hasonlított a személyiségünk, csak ő még nálam is különlegesebb. Emellett ugyanaz az érdeklődési kör (vikingek, északi nyelvek, zene...szintén izlandiul és feröer-i nyelven tanult hobbiból, mint én), és az ízlésemnek tökéletes külső (gyönyörű karakteres arc, barna szem, hosszú haj...)...

Emellett egyidősek voltunk, és ugyanabban a jegyben születtünk. Csak pechünkre a világ két különböző oldalán.

2 éve nem beszélünk, és nem tudom elfelejteni, mert senkit sem találok, aki legalább negyedennyire érdekes lenne, pedig voltak kapcsolataim.

21l :(

2015. aug. 13. 21:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
kínozd csak magad te szerencsétlen
2015. aug. 13. 21:11
 2/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha fenn van kozossegi portalon, irj neki! Szerintem a tavolsag nem akadaly. :-)

2015. aug. 13. 21:12
 3/19 A kérdező kommentje:
Fenn, de már egy másik lánnyal van. Akit ugyanúgy hívnak, mint engem -.-
2015. aug. 13. 21:12
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
neten én is el tudom játszani, hogy egyezik az érdeklődési körünk
2015. aug. 13. 21:13
 5/19 anonim ***** válasza:
Mert mindenkit hozzá hasonlítasz, egy olyan emberhez akit valójában nem is ismertél.
2015. aug. 13. 21:15
 6/19 A kérdező kommentje:
Amilyennek megismertem, az tetszett.
2015. aug. 13. 21:16
 7/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem is találkoztál még vele. Mit akarsz te? Lehet egy sorozatgyilkos másodállásban.
2015. aug. 13. 21:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Én láttam a Bosszúállókat, meg játszottam a Skyrimmel. :D :D Írj. ;) :D
2015. aug. 13. 21:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Neten könnyű valakit olyannak megismerni, amilyennek szeretnénk.
2015. aug. 13. 21:20
 10/19 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hát ugyan ilyen srácot nehéz lesz találni.
2015. aug. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!