Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen srácot? (meleg téma)
Én egy 18 éves bi srác vagyok.. és a szerelmet keresem...XD
ha nem is azonnal a szerelmet, de egy olyan korombeli srácot akivel jókat tudnék dumálgatni, nagyokat bulizni..és akár járni is..
Melegek, biszexek ti hogy ismertétek meg a párotokat??
Hol találok ilyen srácot??
Mekkora akorkülöbség köztetek??
lehet írni privit...
Ha utálod a melegeket, ne szánd rám az értékes perceid.. inkább szeretkezz egy csajjal...:D
..igen tudom :( Budapest... ott lehet ismerkedni..de én Szegedi vagyok..és messze van... nem tudok mindig felutazgatni.. :(
am köszönöm a válaszokat eddig is.. és már elég sokan írtak rám is nekik is köszönöm.. jöhetnek még válaszok! :D
Xd nem nem én vok a pics@ember..de láttam már...és köszi a bíztatást... A barátaim előtt már fel is vállaltam közel 30 emer...
És sajnos nincs meleg szórakozóhely..kettő volt tudtommal de bezárt nem is olyan rég
Hogy hogy ismertem meg, az vicces lesz. Valaszolt az egyik kerdesemre, es utana uziben dumalgattunk, majd osszejottunk.
Hogy hol talalsz ilyen embert, -az en szerencses esetembol kiindulva- a valasz: itt.
Korkulombseg: 4 ev. En: 15; o: 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!