Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek az elvárások túl nagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az elvárások túl nagyok, túl kicsik, vagy megfelelőek?

Figyelt kérdés

Egy másik témában azt kérdezte valaki, hogy mik az elvárásaink a párunkkal szemben. Ennek kapcsán gondolkodtam el ezen a kérdésen.

Ha egy fiú kiír ide egy olyan kérdést, hogy nem tud párt találni, akkor gyakran azt tanácsolják neki, hogy adjon lejjebb az igényeiből. Vajon tényleg ez állhat a sikertelenség hátterében? Nekem mondjuk volt már több barátnőm is életem során, szóval az igényeim főleg a tapasztalataim alapján alakultak ki. De mégis azért érdekelne a véleményetek.

A külső az lényegtelen, nem érdekelnek az ilyen jelentéktelen dolgok, hogy most szőke hajú legyen, vagy vörös, vagy barna...

Belsőre pedig legyen egyszerre humoros, és intelligens. Szóval lehessen vele hülyülni tök random témákról, de vitatkozni is komolyabb dolgokról. Életről, halálról, filozófiáról, az univerzumról, Istenről.

Ne legyen beképzelt, és ne nézzen le másokat. A szociális érzékenység egy plusz pont.

Legyen őszinte, és ha problémája van, akkor oldjuk meg, ne rögtön szakítással reagáljon.

Ne legyen feminista. (Vagy ha feminista, akkor legyen következetes, és érdekeljék a férfiak problémái is.)

Ne legyen szélsőjobboldali.

Ne legyen biszexuális. (Nem vagyok homofób, de attól félek, hogy mivel a másik nemre is vágyik, így nem tudnám kielégíteni az igényeit. Aztán vagy nyitott kapcsolatot kérne, vagy megcsalna. Én egyiket sem szeretném.)

Az előttem lévő szexuális kapcsolatai száma a nulla körül mozogjon, vagy legalább legyen kevés. :D

És végül, természetesen: Szeressen.

Azt hiszem ez lenne minden. Nagyjából rendben van, igénytelen vagyok, vagy tuti soha nem lesz már barátnőm a hatalmas igényeim miatt? :D

2015. aug. 12. 18:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Vagy bejön valaki, vagy nem. Ezek az elvárások relatívak; lehet megismerkedsz egy lánnyal, aki jófej, gyönyörű, és tök jól elvagytok egymással, el tudod vele képzelni akár hosszú távon is, és ha ezek után kiderül valami, ami szerint Neked őt ki kellene húzni a listádból, akkor bolond vagy, ha megteszed!

Nem sértésből mondom, tényleg, csak olyan fura, hogy pont Te mondod, hogy ne legyen valaki szélsőjobboldali, mikor Te is hasonlóan gondolkodsz. Pont rájuk jellemző az, hogy az embereket bizonyos tulajdonságaik alapján elítéljék, izolálják, és nem adnak nekik esélyt. Hidd el nekem, hogy olyan lányok is lehetnek normálisak, sőt, Neked megfelelők, akiket így előzőleg a listád alapján nem is gondoltál volna :)

2015. aug. 12. 22:12
 22/23 A kérdező kommentje:

# 20 Köszönöm szépen! :D Kedves vagy.

# 21 Nagyon tetszik, amit írtál. Küldök is érte egy virtuális tapsot. :D (És egy zöld kezet is.) Jó érv, bár nem értek egyet vele, mert bár biztos vagyok benne, hogy olyan lányok is lehetnek jó arcok, és kedvesek, amelyek nem felelnek meg a listának. Viszont abban is biztos vagyok, hogy ezek a lányok hozzám nem illenének, és idővel problémák lennének. Aztán ezek a problémák már lehet az én hibámból lennének. De akkor ez esetben szintén indokolt a lista: Legalább nem okoznék kárt senkinek, meg nem húznám az idejét.

2015. aug. 12. 22:36
 23/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy 0 szexkapcsolatot vársz el? A többi igényeddel nincs gond, de úgyis a kémia fog dönteni.
2015. aug. 13. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.