Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen, hogy ne szeressem meg túlságosan a páromat?
Figyelt kérdés
Pár hónapja lett vége egy kapcsolatomnak és őt is túlzottan szerettem. Most van egy új kapcsolatom és megfogadtam, hogy tanulok a hibámból és visszafogom magam, de ahogy egyre többet találkoztunk, egyre több csodálatos közös élményünk volt együtt, nagyon jó hozzám és úgy érzem már megint jobban szeretem a kelleténél. Lehet ilyen típus vagyok mert úgy érzem nem tudom befolyásolni az érzéseimet, pedig jó volna. Mit tehetnék? Előre is köszönöm a válaszokat. 25/L2015. aug. 11. 21:15
1/5 anonim válasza:
Az nem valami egészséges, ha csak pár hónapja ért véget amaz, de máris új kapcsolatod van. Nem bírsz egyedül maradni? :/ Társfüggő vagy? :/
2/5 anonim válasza:
Így semmi értelme az egésznek. Nem hiszem el, hogy 25 évesen így gondolkodsz erről.
3/5 anonim válasza:
Semmit, ez nem egy egyszerű fejfájás amit ha nem akarsz érezni beveszel egy gyógyszert és elmúlik.
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy vele meg pont azzal fogod elszúrni, hogy visszafogod magad. Add magad, és ha úgy nem elég jó, akkor megette a fene. Olyannal akarj lenni, aki előtt nem kell megjátszanod magad, hanem elfogad olyannak, amilyen vagy!
5/5 anonim válasza:
Túl sok mindent nem tehetsz.
Gondolj arra, szinte semmi sem stabil az életben, csak te magad. És semmihez sem szabad túlzottan ragaszkodni. Bármi változhat, és ezt nem kell tragikusan megélni, picit rugalmasnak kell lenni. :)
A másik meg, ráérsz majd az esetleges szakítás után gondolkodni ezen. Sajnos ezek lelkileg megviselik az embert, de ebben is lehet edződni, hogy hamarabb túltegye magát az ember rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!