Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy albán 25 éves férfi, én 18/L vagyok müködne szerintetek többi lent?
"Làttam hogy màs lányokat is folyton füzött,de mindig visszajött hozzàm,ès velem akart lenni."
És ezek után neked még kellene a pasas. Fogadd gratulációmat... :) Én nem mennék bele a helyedben. Az albán szokásokat tekintve...
Könnyű numerára hajt.
Gondolkozz el,benne vagy-e?
Vagy veszni kéne hagyni. Vagy, ha vagy annyira határozott, találkozgathatsz vele úgy, hogy csak ismerkedsz vele és nem történik köztetek több. Ha nagyon hosszú távon is jónak tűnik a dolog, akkor mehetne, de ennek kevés esélyt adok.
A Hősök tere mellett van az Albán Nagykövetség, ha esetleg kellene.
Butuska kérdés..
Senki sem ajánlja származása meg vallása miatt?
Pedig pont ez lenne az utolsó szempont, minden vallás követői között vannak rendes emberek.
A probléma az hogy ez a pasi már így látatlanba is a nem túl erkölcsös kategóriába esőnek tűnik..
Nem hinném hogy vallásos és a leírtak alapján koszovói, ők pedig nem nagyon járnak mecsetekbe és nagyon mások mint az albániai albánok.
Hallgass a saját érzéseidre. Neked komolytalannak tűnik és biztos hogy van alapja a megérzésednek.
Ha pedig ennyire tetszik neked akkor lehet a rosszfiúkra buksz.. Attól még beszélhetsz vele, de persze ne engedd hogy túlzottan nyomuljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!