Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Például 25N és 42F között működne a kapcsolat?
Bár tény, sok a korkülönbség de ha valakik tiszta szívből szeretik egymást miért ne lehetnének együtt?
Én úgy gondolom, hogy túl rövid ahhoz az élet, hogy a korkülönbségen rágódjunk...
Vélemények erről?:)
De még is annyi kivétel van...
Főleg híres embereknél gyakori, de én ezt nem nevezném divatnak, hisz miért lenne az? Vagy lehet csak én vagyok ilyen naiv.
Jó, a hírességek példáját szerintem nem kéne idevenni, ott inkább a hírnév és a vagyon van képben (persze biztosan köztük is vannak kivételek).
A kérdésre viszont az a válaszom, hogy szerintem simán lehetséges, egyetértek Veled, kedves Kérdező. Természetesen biztos akadnak nehézségek a korkülönbség miatt, de ha igazán szeretik egymást, akkor mindketten alkalmazkodnak és megoldják közösen az adódó problémákat.
A XXI. században összeolvadt szociális világ van.
Magyarán egy harmincéves is szeretheti ugyan azt a zenét vagy videojátékokat amit egy 12 éves. Vagy egy 26 éves is ugyan úgy szereti és használja a minden napi életben az okos telefonokat,számítógépeket, stb.. mint egy 50 éves.
Egyre inkább már lényegtelen a korkülönbség,mivel már nem léteznek azok a gátak mint anno 20-30 évvel ezelőtti rendszerben. Egy daru vagy targonca kezelése egyszerűbb mint egy számítógépes játék. Többrétegű dolog ez. Még a korral járó tapasztalat sem maradt meg különbségnek mert vannak fiatalok tizen,huszonévesek kik többet megéltek a világból mint jó pár felnőtt. Persze az nem jelenti azt hogy bölcsebb is.. :) Az még megmaradt különbségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!