Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Például 25N és 42F között működne a kapcsolat?
Bár tény, sok a korkülönbség de ha valakik tiszta szívből szeretik egymást miért ne lehetnének együtt?
Én úgy gondolom, hogy túl rövid ahhoz az élet, hogy a korkülönbségen rágódjunk...
Vélemények erről?:)
Szerintem működhet, de tudnia kell a 25N-nek, hogy melyek az előnyei és melyek a hátrányai.
Nehéz kérdés pl. a gyerekvállalás, mert egy 42 éves férfi lehet, hogy egy gyereket bevállal, de többet valószínűleg nem.
És mi van a férfi múltjával? Elvált, van gyereke, ha nem volt eddig házas (hosszabb kapcsolatban), akkor miért nem?
Tapasztalatból mondhatom, hogy működhet, persze nyilván sok múlik az egyéb körülményeken is pl. van-e már gyerek vagy akar-e még, életstílusotok, stb.
Mi 5 éve vagyunk együtt, én 24N párom 41F. Én is sokat agyaltam, hogy bevállaljam-e, de örülök, hogy nem mások véleményével foglalkoztam.
Minden jót kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!