Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vállaljam fel mások előtt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállaljam fel mások előtt is a szerelmi kapcsolatom azzal a férfival, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Egy hónapja kezdett el nekem udvarolni, mivel a barátommal szakítottunk. A szüleim azt mondják, ignoráljam, idővel majd talál mást. Volt egy nagyon súlyos motoros balesete, amit csoda, hogy túlélt. Talán azok a maradandó sérülések változtatták meg, nem tudom, de nekem nagyon tetszik. Nem csak a külseje, hanem belsőleg is. Mivel nekem is volt egy komoly betegségem, amit túléltem, pontosan tudom, milyen "visszajönni" az életbe. Szeretem, minden percem vele szeretném tölteni. Nem akarok róla lemondani, amikor olyan érzésem van, hogy nekem vele kell lennem. A szüleim viszont eltiltottak tőle. Mit tegyek?

2015. aug. 7. 13:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Összesen 2 napig járhattunk, utána az anyám füle hallatára, szakítanom kellett vele telefonon. Hát szakítottam, de a szülők háta mögött még tartjuk a kapcsolatot és egyre jobban szeretjük egymást. :)

Sajnos néhány napja elhunyt a "párom" édesapja, de anyám azt mondja, ne menjek el a temetésre, hiszen már kezdd leszokni arról, hogy engem zaklat.

De hallottam, mert hívott, hogy szüksége lenne rám, valakire, aki mellette áll és nem szívesen engedem őt más nő kezébe.

Ha tetszik anyámnak, ha nem, én megyek...

2015. szept. 11. 12:19
 12/12 A kérdező kommentje:

Mégsem kellett elmennem, mert egy olyan sms-t kaptam tőle, amely olyan szép volt, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan nyugodtság áradt szét bennem. Arra kért, ne menjek, tudja, hogy ott vagyok vele és ő is a szívében hordozz engem. Nem akar problémát, de ne aggódjak, eljön még a mi időnk is :D

Istenem, de szeretem!

2015. szept. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!