Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállaljam fel mások előtt is a szerelmi kapcsolatom azzal a férfival, akit szeretek?
Összesen 2 napig járhattunk, utána az anyám füle hallatára, szakítanom kellett vele telefonon. Hát szakítottam, de a szülők háta mögött még tartjuk a kapcsolatot és egyre jobban szeretjük egymást. :)
Sajnos néhány napja elhunyt a "párom" édesapja, de anyám azt mondja, ne menjek el a temetésre, hiszen már kezdd leszokni arról, hogy engem zaklat.
De hallottam, mert hívott, hogy szüksége lenne rám, valakire, aki mellette áll és nem szívesen engedem őt más nő kezébe.
Ha tetszik anyámnak, ha nem, én megyek...
Mégsem kellett elmennem, mert egy olyan sms-t kaptam tőle, amely olyan szép volt, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan nyugodtság áradt szét bennem. Arra kért, ne menjek, tudja, hogy ott vagyok vele és ő is a szívében hordozz engem. Nem akar problémát, de ne aggódjak, eljön még a mi időnk is :D
Istenem, de szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!