Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem és a 'mocskosság'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem és a 'mocskosság' megfér együtt? 23L

Figyelt kérdés

A helyzet: együtt vagyok a párommal, szexuálisan. Ha élvezem ugye, mondanék 1-2 'mocskos' dolgot... Viszont félek egy kicsit. :/ Mert a miénk friss és tiszta (értem ezalatt, hogy cuki, gyermekes) szerelem. Nem venné ki hülyén magát, ha én bedobok fura búzdító vagy mocskos szöveget? Nem durvára kell gondolni, de a szerelmeskedésbe belefér? Nem fog máshogy nézni rám? Vagy rosszat gondolni? Hogy csúnyákat mondok?

Komolyan kérdezem, szerintetek gond lehet?

Nem néznétek utána máshogy a barátnőtökre?

2015. aug. 5. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Hogyne férne? Vagy szerinted ilyeneket csak szexkapcsolatban szabad mondani, ahol nincsen szerelem?
2015. aug. 5. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:

De még mennyire, hogy megfér!!!!

N

2015. aug. 5. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy megférnek együtt, ne aggódj. Jó párosítás.
2015. aug. 5. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:

nálam,a kedvesség,cukiság,és mocskos perverz dolgok,kéz a kézben járnak.Nem volt belőle soha gondom,nekem természetes hogy mocskosság vagyok.

:,D

2015. aug. 5. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:
nőként meg pláne értékelhető dolog! :,D
2015. aug. 5. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a pasikra inkább jó hatással van.

Viszont én, mint nő...kb sírógörcsöt kapnék, ha a férjem szex közben közönségesen beszélne velem......és igen, másképp néznék rá. Undorodnék. Pfffejjjj. De mondom, ez a pasiknál másképp van....nem hiszem, hogy gond lenne.

2015. aug. 6. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, abszolút.

Én és a barátom nagyon fiatalon jöttünk össze, tiniszerelem volt. Most is, ahogy ránk néznek egy aranyos, fiatalos, mosolygós párt látnak, akik odavannak egymásért, együtt is, és külön-külön is aranyosak. De az ágyban perverz dögök vagyunk, csúnyán beszélünk, alá-fölérendeltségi viszony van köztünk.

2015. aug. 6. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!