Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel elég furcsa a kapcsolatom. Sokszor egyszerre mondjuk ugyanazt a dolgot,mindig rám néz majd mikor észreveszem,gyorsan lesüti a szemét. Mikor rám néz mosolyog és olyan nagy szemekkel néz. Mikor mással beszélek, odajön és beszél vele, mintha féltékennyé akarna tenni. Mindig segít és hozzám fordul, ha szeretne valamit. Mikor összevesztünk, utána mindenkinek aki beszélni akart vele, azt mondta, hogy most rossz napja van és nincs kedve ehhez.

2015. aug. 3. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tetszel neki. De ha tetszel neki, akkor hidd el, lépni fog egy idő után. Néha kell küldeni nekik apró jelzéseket, mert van, aki önbizalom hiányos, és nem mer kezdeményezni. De pár ilyen után, ha nem kezdeményez, akkor annak oka van.

Nekem volt 2 olyan eset is az életemben, hogy ilyen jelek azt igazolták, hogy tetszem az illetőnek, ami később tőlük ki is derült, hogy igaz, de egyéb okok miatt mégsem akartak tőlem többet. Az egyikkel volt egy kis csókolózás sötétben, (fiatalok voltunk) de járni nem akart az egyéb családi okok miatt, a másikkal egy randiig jutottunk, és ott a környezete mondta, hogy neki, hogy nem illünk össze, ő meg bevette.

Szóval a jelzéseket jól veszed, tetszel neki, de ha akar valamit lépnie kell, ne hitegesd magad sokáig.

2015. aug. 3. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért próbálj te is segíteni neki, hogy ne legyen olyan nehéz. De semmiképpen ne te kezdeményezz!
2015. aug. 4. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. aug. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!