Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan tudjam meg ő mit érez irántam? Kezdeményezzek?
Csak szeretnél lefeküdni vele vagy szerelmes vagy?
Ez nem mindegy.
Kezdeményezz,de közöld vele,hogy még nem akarsz szexet és,hogy el kell mondanotok a szüleidnek.Ha így is akarja akkor tényleg szerelmes beléd.
Ha most meg is tiltják a szüleid 1-2 év múlva már semmi akadálya nem lehet a dolognak.
Ne haragudj a pasiságomért,de szerintem az teljesen kizárt,hogy csak barátként szeret.Vagy csak le akar fektetni vagy tényleg szerelmes beléd,harmadik lehetőség nincs.
Ha akarsz róla dumálni írhatsz privátot.
"Hogyan tudjam meg ő mit èrez irántam?"
Sehogy. Neked nem az a dogod, hogy tudd, hanem az, hogy megtegyél mindent annak érdekében, hogy beléd zúgjon. Ő is ezt teszi, hidd el, és nem azon rugózik, hogy jajj, vajon mit érzel iránta.
Figyelj jól, mert csak egyszer mondom el. :))
A fiú akar tőled valamit, annyi szent. Ez a valami elsősorban valószínűleg a szex lesz. Hogy aztán mit akar ezen kívül tőled, az majd attól függ, hogy mire vagy még jó az életben. Ha sok mindenre, akár egy életre is magadhoz láncolhatod, ha csak a szexre, akkor le fog lépni.
A korkülönbség ideálisnak mondható, ha hosszú távra terveztek, mert így nagyjából együtt fogtok öregedni, és 50 körül kevésbé fogja meggyötörni a kapcsolatot a csökkenő libidó.
Ha kérdésed van még, vezesd elő. (Akár privátban is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!