Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan tudjam meg ő mit érez irántam? Kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok.Apukámnak van egy Márk nevű 27èves munkatársa,barátok is. A srác sokat járt hozzánk règebben, de akkor mèg nem voltunk olyan jóban. Most abba a városba járok suliba ahol Márk lakik. Az utóbbi időben azthiszem barátság szövődött köztünk. Sokat járunk ki suli után ketten,fagyizni,csikizzük egymást,apró flörtök. Nekem ő nagyon bejön mègha idősebb is. Szerintem èn is bejövök neki,de nemtudom.Igazán megpróbálnám vele ,csak tartok attól hogy a szüleimnek nem tetszene ez(szigorúak).2015. máj. 20. 19:35
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, drukkoljatok. :-)
2015. máj. 20. 22:09
12/17 anonim válasza:
Én személy szerint azt teszem. Jelezd, ha van valami fejlemény.
13/17 A kérdező kommentje:
Ma elvitt buszmegállóba ès kaptam egy puszit, de nem volt sok időnk beszèlni mert ment munkába.
2015. máj. 21. 13:26
14/17 A kérdező kommentje:
Ma írtunk ès szóbahoztam a dolgot, annyit írt hogy nagyon szeret velem lenni jó barátok vagyunk, de akkor mièrt viselkedik máshogy( az nem barátságra utal)? :-\
2015. máj. 24. 13:13
15/17 anonim válasza:
Fél.Rendes srác és bár be van indulva rád nem akar hülyeséget csinálni.
Már biztos,hogy fontos vagy neki és nem akar fájdalmat okozni neked,de ettől még a problémád nincs megoldva.
Ha a srác tudta nélkül megszereznéd a szüleid áldását akkor ő ezáltal szabad utat kaphatna és beteljesülhetne a szerelem.
Vagy el lehettek még 2-3 évig úgy mint most és közben teljesen felnőtté válsz,akkor már senki nem szól bele s döntéseidbe.
Te mit szeretnél ha csak ketten lennétek a világon és tudnád,hogy ő akar téged?
16/17 A kérdező kommentje:
Èn is imádok vele lenni ès sokszor vágyom arra hogy esetleg megcsokoljam. Azthiszem szeretem. De tartok attol is hogy ha kezdemènyezek megromlik ez a dolog köztünk,márpedig ő nagyon fontos.
2015. máj. 24. 14:21
17/17 A kérdező kommentje:
Ma csokoloztunk ,nagyon izgato volt. Remelem lesz tobb is
2015. jún. 29. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!