Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzéseim vannak egy 14 éves iránt. Ez beteges? Tetszem neki?
Ő most kezdi a gimnáziumot, én szeptembertől leszek végzős. Egy 2 hetes utazáson ismerkedtünk meg, de csak az utolsó nap tudtam meg, hogy mennyi idős.
Kavargatott egy másik lánnyal az úton, de közben odajött folyton hozzám is, folyton dumáltunk. Hazafele is odaült hozzám a buszon, hogy együtt filmezzünk és volt egy olyan sor a szövegben, ami arról szólt, hogy az ördög lehet gyönyörű is, mert ő egy bukott angyal és valaha Isten kedvence volt. Erre rám nézett és annyit mondott, hogy "lehet, te vagy az ördög".
Mikor leszálltunk a buszról, akkor ölelkezett egy sort a lánnyal, akivel kavargattak, utána mentem el mellette és odahúzott magához megölelni. Meg kérdezte, hogy én is abban a városban lakok-e, ahol az a csajszi, akivel "jóban lettek" (Ő pesti, mi meg Győrben lakunk). Mondtam, hogy igen, de nem értettem, hogy miért, mondta, hogy majd meglátom. Utána tudtam meg, hogy majd jön meglátogatni a lányt, de nem értem, hogy miért számított, hogy én hol lakom.
Meg ma feltett egy képet Facebookra, amin csak én és Ő vagyunk.
Nem értem, hogy miért, de mégis úgy érzem, hogy érzéseim lettek iránta... Mármint, jó, nem szerettem belé, de mikor ott smároltak, meg ölelgették egymást a lánnyal, akkor kicsit azért rossz volt.
Meg most is beszéltünk kicsit Facebookon, fent van chaten, de nem ír vissza és ez is kikészít...
Úgy érzem, hogy nem oké, hogy tetszik, vagy nem tudom.
Hát ez egy ilyen szúnyogcsődör lehet.
Én nem hiszem, hogy te ilyen kisgyerekkel akarsz lenni. Csak gondolom koraérett, hirtelen megtetszett, végzős vagy úgyhogy látni sem fogod szerintem felejtsd el és korodbeliekkel ismerkedjél, jobban fogsz járni, sokszorosan.
Fiúkból sose válassz fiatalabbat. 99% lassabban érik mint a lányok érzelmileg és értelmileg. Ezért az optimális hogy pár évvel idősebb legyen a pasi(kb. 5). Hidd el még az egyidősek kapcsolatából is rendszeresen sikít, hogy nincsenek egy szinten. Emiatt is van annyi megbántás, megcsalás, sérülés.
Azt ajánlom felejtsd el, és keress korodbeli barátot, szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!