Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan idegesit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan idegesit?

Figyelt kérdés

Párom meg én külföldön élünk..én 10 naponta telefonálok anyunak h mi a helyzet stb.. Kb 45 perc de ált 30 perc!!

Párom hetente 1-1,5 orát ,ami rohadtul idegesitő.hvégénkböl veszi el az időt h a banyát hivja!?kölcsönösen nem szeretjük egymást..mindenbe beleszol!?

Párom anyuci kis fia és zavar h ennyit besz vele hetente?!sztem gáz h hetente ennyit beszél wele..40 éwes és mindig az anyjáért wan oda..sztem nem ffias .. De lehet én látom rosszul

2015. júl. 31. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én párom minden nap felhívja az anyukáját, van amikor 10 percre van amikor egy órára. Igaz, én szeretem anyósom, lehet ezért nem zavar annyira, csak bizonyos helyzetekben ha sietünk valahova,de akkor kalinpálok neki, és elköszön az anyjától. Az, meg, hogy párod anyja mindenbe beleszól, azt a párodnak kell helyre raknia. Sajnos ezzel te nem tudsz mit csinálni. De addig is próbálj megnyugodni,és örülj, hogy csak heti egyszer beszélnek..
2015. júl. 31. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
En minden masnap beszelek a szuleimmel.. Te pedig gusztustalan mod beszelsz az anyosodrol. Nem idegesit jogosan.. 1,5 oraba pedig nem halsz bele.
2015. júl. 31. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is majdnem minden nap beszélek a szüleimmel (több oka is van). Nem látok benne kivetnivalót.

Viszont több olyan idős embert is ismerek, akik panaszkodnak, hogy ha pl. hétfőn meghalnának, akkor vasárnapig nem venné észre a családjuk, hogy baj van, mert a gyerekeik ugye egy héten csak egy fix alkalommal keresik őket. Szóval egyedülálló idős szülő esetén a napi telefonhívások nem "csak lelkizésre" szolgálhatnak...

Persze nem tudom, a párod édesanyja hol és hogyan él (meg a te szüleidről sem lehet tudni), pl. számíthat-e másik gyerekre vagy a párod az egyedüli gyereke, mennyi idős, milyen egészségi állapotban van, egyedül él-e stb.

De akárhogy is él, ez alapvetően kettőjük dolga.

2015. júl. 31. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!