Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan idegesit?
Párom meg én külföldön élünk..én 10 naponta telefonálok anyunak h mi a helyzet stb.. Kb 45 perc de ált 30 perc!!
Párom hetente 1-1,5 orát ,ami rohadtul idegesitő.hvégénkböl veszi el az időt h a banyát hivja!?kölcsönösen nem szeretjük egymást..mindenbe beleszol!?
Párom anyuci kis fia és zavar h ennyit besz vele hetente?!sztem gáz h hetente ennyit beszél wele..40 éwes és mindig az anyjáért wan oda..sztem nem ffias .. De lehet én látom rosszul
Én is majdnem minden nap beszélek a szüleimmel (több oka is van). Nem látok benne kivetnivalót.
Viszont több olyan idős embert is ismerek, akik panaszkodnak, hogy ha pl. hétfőn meghalnának, akkor vasárnapig nem venné észre a családjuk, hogy baj van, mert a gyerekeik ugye egy héten csak egy fix alkalommal keresik őket. Szóval egyedülálló idős szülő esetén a napi telefonhívások nem "csak lelkizésre" szolgálhatnak...
Persze nem tudom, a párod édesanyja hol és hogyan él (meg a te szüleidről sem lehet tudni), pl. számíthat-e másik gyerekre vagy a párod az egyedüli gyereke, mennyi idős, milyen egészségi állapotban van, egyedül él-e stb.
De akárhogy is él, ez alapvetően kettőjük dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!