Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek össze illünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek össze illünk a párommal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Mert 1 ismerősöm szerint nagyon nem passzolunk egymáshoz külsőleg :( Nem mintha amúgy annyira számítana csak kíváncsi vagyok :)

2015. júl. 31. 09:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Mert átlagosak vagytok.:)
2015. júl. 31. 09:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy én nem vagyok szép de a pasimra ne mondj ilyent ő az összes pasinál jobb, ő átlagon felüli :)
2015. júl. 31. 09:55
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Számodra lehet.Hadd lehessen már saját véleményem.
2015. júl. 31. 10:01
 14/21 A kérdező kommentje:
:(
2015. júl. 31. 10:03
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Számomra más az átlagon felüli (van egy, akiről ezt gondolom), de nem vagyunk egyformák, tudod, az ízlések és pofonok különbözők. Az a lényeg, hogy ti egymásnak átlagon felüliek legyetek, aztán ha másnak nem vagytok azok, mit érdekel? Ettől még ne szomorodj el. Legalább nem konkurencia. :-) Én se leszek az. De lehet, hogy az ismerősöd azért mondogatja, mert hátsó szándékai vannak...

Az én kiszemeltemet rossz irányba viszi az aktuális párja, feszült, velem felszabadultabb az utóbbi kb. egy évben, nem látom igazán boldognak azzal, akivel akkoriban összejött, mikor mi még csak alig ismertük egymást.

2015. júl. 31. 10:57
 16/21 anonim ***** válasza:
az ismerősöd csak boldogtalannak akar látni. az ilyen embert jobb tényleg elkerülni. nagy szemétségekre lesz még képes.
2015. júl. 31. 11:12
 17/21 A kérdező kommentje:
Lehet van benne valami :/
2015. júl. 31. 11:59
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

szerintem összeilletek, de fura, hogy ennyire befolyásol egy ismerősöd véleménye, hogy kérdést írsz ki ide róla, ahol még képet is linkelsz magatokról :D

de egyébként pont le kell tojni mások véleményét, ha ti egymásnak megfeleltek :)

2015. júl. 31. 12:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem cukik vagytok együtt.

És tetszik a hajad, nekem is hasonlóan göndi-böndi csak sokkal nagyobb csigákban és mindig összevissza áll. :D

2015. júl. 31. 19:13
 20/21 anonim ***** válasza:
ja
2015. júl. 31. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!