Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszélhetném meg a párommal?
Eddig nem volt szükségem autóra... neki 4 cége van, jól megy a sora/sorunk. Hozzá költöztem...
Viszont 260 km-re lakom így attól a várostól, ahova a munkaügyi beiskolázott tanfolyamra, ezt kocsival kéne megtennem... eddig vasárnap 5 órát buszoztam és ugyanezt tettem hétfőn is...
De sokkal kényelmesebb volna kocsival..
Mivel jól mennek a cégek, ezért tudom, hogy még egy autó vétele és fenn tartása nem okozna anyagi gondot...
Neki BMW M5 autója van... nekem egy legrégebbi BMW vagy Audi is megtenné...
ezt így mond el,de bízd rá milyet választ neked....az örömet okoz neki
ha te meghatározod az valamiért visszás érzést kelt benne
Neki BMW-je van... és tudja, hogy Audi párti vagyok...
Csak értitek minek buszozzak 5-6 órát, ha 3 óra alatt megtehető autóval a táv...
Neki is fontos a biztonságom...
4 cég, jól megy a sorunk(!), hozzá költöztél, kellene autó, kényelmesebb, nem okoz anyagi gondot, BMW M5 neki, neked meg BMW/Audi kellene.
Miközben te közmunkás fizetést kapsz a munkaügyi tanfolyam által.
Ne haragudj, de szerintem téged rohadtul az anyagiak vezérelnek!
A buszjegyet is ő fizeti?
Hát gratulálok, hogy elvárod, hogy eltartson, annyi nincs benned, hogy megmondd, hogy van büszkeséged, ne fizesse már ki az egész életed.
Örüljön, ha kap 2-3 szexet hetente? Ja, bocs, akkor a szexért kéred az Audit.
Ohh, már értem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!