Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy beszélhetném meg a párommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszélhetném meg a párommal?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt szükségem autóra... neki 4 cége van, jól megy a sora/sorunk. Hozzá költöztem...

Viszont 260 km-re lakom így attól a várostól, ahova a munkaügyi beiskolázott tanfolyamra, ezt kocsival kéne megtennem... eddig vasárnap 5 órát buszoztam és ugyanezt tettem hétfőn is...

De sokkal kényelmesebb volna kocsival..

Mivel jól mennek a cégek, ezért tudom, hogy még egy autó vétele és fenn tartása nem okozna anyagi gondot...

Neki BMW M5 autója van... nekem egy legrégebbi BMW vagy Audi is megtenné...

2015. júl. 26. 15:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De azert hagyja, hogy jarjal valami semmitmondo tanfolyamra :) Kamu az egesz!
2015. júl. 26. 15:41
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem engedi kifizetni... közölte, hogy neki elég, ha csinálok neki reggelit és vacsit ha haza érek és kész...
2015. júl. 26. 15:42
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem veszem be én se ezt a troll maszlagot.
2015. júl. 26. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem engedi kifizetne... hát, nekem lenne büszkeségem, és akkor meglepném egy 50 ezres órával, vagy egy öltönnyel, már nem azért. Ha nem engedné, hogy fizessek bármit is, akkor az az alap, hogy elkölteném rá.
2015. júl. 26. 15:46
 15/19 Költőnő? ***** válasza:
86%
ha ma megy a 3 kívánság, akkor én világbékét kérnék :D
2015. júl. 26. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Tehát a buszjegy 90%-os, mivel tanfolyamra jársz (bőven 1000Ft alatt), ezzel szemben az üzemanyag meg kb. 15 000Ft/nap = BUSZOZZ SZÍVECSKÉM :)
2015. júl. 26. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez is egy eltartott ribi :D

vegyél magadnak ha lesz annyi pénzed és tartsd fennt..jaa hogy sosem jönne össze?

2015. júl. 26. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja neki M5-je van meg hozzá tartozéknak te xd

A buszon nagyobb biztonságban vagy,meg a többi ember is :D

Te kissé ki akarsz tünni a tömegből a kocsi álltal éa villogni akarsz vele ezért kérsz Audit

el tudom képzelni hogy nézhetsz ki...

2015. júl. 26. 19:00
 19/19 anonim ***** válasza:

De ha átiratod a lakcimed akkor már nem is kell a kocsi mert akkor a legközelebbi hivatalhoz küldenek ;)

Csávókád meg megússz a kocsibételt és spórolhatsz neki egy csomót :D

Vagy ha kell kocsi akkor vagy vegyél vagy bérelj,de ahhoz pénz kéne de az neked nincs.:/

2015. júl. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!