Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bennetek fogalmazódott meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennetek fogalmazódott meg már hasonló? Végül is ki számít elég jónak?

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan az eddigi rossz tapasztaltaim a csalódások beszélnek belőlem, most megismerkedtem egy olyan lánnyal aki az igazi is lehetne, szeretem, DE!

És ha ott van az a De akkor nem is igazán szeretem mondhatnátok... Bár ez szerintem csak a rossz tapasztalataim miatt beszél belőlem. Szóval úgy érzem szebbet is találhatnék... Talán az beszél belőlem, hogy az exeim csak úgy eldobtak és én miért ne tehetném akár meg... Most nincs senki a láthatáron de mondjuk ha majd akadna valami csinosabb vonzóbb nő...

Mindenben jobbat akarunk, szebb kocsi, nagyobb ház, jobb életkörülmények, több pénz, nyaralások stb...

Párkapcsolat terén is nekem ez a tapasztalatom, mindig a tökéletesebbet keresik nem?

A külső vajon ennyire felülírja a belső értékeket? Én miért maradjak ha korábban engem is megpróbáltak jobbra váltani? Pedig nem voltak nézeteltérések, nem ilyen miatt ért véget... Én szeretem komolyan, de szerintem tudnék mást is szeretni, millió csinos lány van, évente bele tudnék szeretni egy másik szép lányba...

Én úgy álltam az első kapcsolatomhoz, ásó, kapa nagyharang, egy igazi hősszerelmes voltam, de mára a nők ezt megölték bennem...

Most itt vagyok 26 évesen, és nem tudom, hogy kivel akarom leélni az életemet.

2015. júl. 26. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretnéd ezt a lányt, nem gondolkoznál azon, hogy szebbet is találhatnál. Kis önvizsgálattal meg lehet különböztetni a különféle érzéseket, vonzalom, ragaszkodás, szeretet, szerelem... Úgy tűnik, most vele vagy, hogy legyen valakid, és ennyi. Nem baj ez, ha nem csapod be a lányt és nem hazudsz neki szerelmet. Nincs olyan, hogy az ember tudja, hogy akit szeret, akibe időt, energiát fektet, az nem hagyja ott. Nincs garancia. Ez a lány nem tehet róla, hogy más nők veled kicsesztek, vagy hogy más nőkkel neked nem jött össze akármilyen okból. Az ember érzi, ha megtalálta a helyét valaki mellett, akkor nem fog kelleni semmiféle külső kontroll, ami mellette tart, magadtól akarsz vele lenni, csak vele. Ha valaki elméleteket gyárt magának, pláne olyanokat, amik a mentegetőzés, kifogások felé mutatnak, az eléggé biztos jele annak, hogy nem jó úton jár.
2015. júl. 26. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Én csalódtam már és tapasztaltam eleget, hogy ne óvodásként lássam a dolgokat, te viszont még soha nem voltál szerelmes, ha ilyeneket írsz, kérdező.

Majd ha jön valaki az életedbe, és nem tudod megmagyarázni, miért jelent számodra többet bárki másnál, na, akkor fogod érteni, mi is az a szerelem. Nem biztos, hogy több év ismeretség kell hozzá, de nem vagyunk egyformák. A szerelem nem kialakul, azt felismered.

2015. júl. 26. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!